Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Vi utfører vedlikehold på våre nettsider fra kl 23:00 22.04.24. Noe nedetid vil forekomme.

Nyhet

Lovende fra Beyerdynamic

Beyerdynamic Free Byrd er utrolig nok deres første helt trådløse.

Skrevet av / 11.07.22 - 13:47
Lovende fra Beyerdynamic

Jeg måtte dobbeltsjekke om det virkelig stemte at Beyerdynamic ikke har laget trådløse ørepropper før Free Byrd. Det stemte. Utrolig nok. Det vil si, de har laget trådløse ørepropper tidligere, men med ledning mellom proppene. Altså ikke ekte trådløse ørepropper.

Disse er det, og vi har våre grunner når vi sier at vi ser fram til å teste Beyerdynamic Free Byrd. Normalt når vi tester noe fra Beyerdynamic, blir vi ofte begeistret over lydkvaliteten, som alltid holder et høyt nivå. Derfor er det all mulig grunn til å ha visse forventninger til lyden fra Free Byrd også.

beyerdynamic Free BYRD tableview grey
beyerdynamic Free BYRD grey

De kombinerer aktiv støydemping med medhør, 11 timers batteritid og Bluetooth 5.2 med IPX4 sprutmotstand. De har også støtte for Alexa, og sannsynligvis også Siri stemmestyring, og støtter Google Fast Pair på Android-mobiler.

Beyerdynamic sier også at Free Byrd har støtte for aptX Adaptive og AAC-filer, og to mikrofoner på hver av øreproppene, skal gi klar tale på telefonsamtaler.

Lydkalibreringssystem

beyerdynamic Free BYRD earbuds group shot
beyerdynamic Free BYRD

Etuiets innebyggede batteri gir opptil 30 timer batteritid, og det kan lades med induksjonslading på en ladeplate. 10 minutter lading, skal gi opptil 70 minutter med musikk.

Det finnes en MIY app til øreproppene, hvor man man tilpasse lyden til sine egne ører med Mosayc og justere balansen selv med equalizer i appen. Mosayc starter en tominutters test som man lagrer resultatet av, og bruker som sin foretrukne lydprofil.

beyerdynamic Free BYRD earbuds front view black
beyerdynamic Free BYRD

Free Byrd leveres med til sammen åtte par ørepropper, tre av dem er formbare skumproopper. Det følger også med en USB-kabel for lading av proppene og etuiet.

Prisen er oppgitt til 229 Euro, rundt 2500 kr altså.

Topp 10 trådløse hodetelefoner med støykansellering

Musikk er viktig hele året, men spesielt om sommeren er hodetelefoner et must. Her er våre favoritter med støykansellering.

Les videre
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top