TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Lovende fra Beyerdynamic

Beyerdynamic Free Byrd er utrolig nok deres første helt trådløse.

forfatter
Publisert 11.07.22 - 13:47

Jeg måtte dobbeltsjekke om det virkelig stemte at Beyerdynamic ikke har laget trådløse ørepropper før Free Byrd. Det stemte. Utrolig nok. Det vil si, de har laget trådløse ørepropper tidligere, men med ledning mellom proppene. Altså ikke ekte trådløse ørepropper.

Disse er det, og vi har våre grunner når vi sier at vi ser fram til å teste Beyerdynamic Free Byrd. Normalt når vi tester noe fra Beyerdynamic, blir vi ofte begeistret over lydkvaliteten, som alltid holder et høyt nivå. Derfor er det all mulig grunn til å ha visse forventninger til lyden fra Free Byrd også.

beyerdynamic Free BYRD tableview grey
beyerdynamic Free BYRD grey

De kombinerer aktiv støydemping med medhør, 11 timers batteritid og Bluetooth 5.2 med IPX4 sprutmotstand. De har også støtte for Alexa, og sannsynligvis også Siri stemmestyring, og støtter Google Fast Pair på Android-mobiler.

Beyerdynamic sier også at Free Byrd har støtte for aptX Adaptive og AAC-filer, og to mikrofoner på hver av øreproppene, skal gi klar tale på telefonsamtaler.

Lydkalibreringssystem

beyerdynamic Free BYRD earbuds group shot
beyerdynamic Free BYRD

Etuiets innebyggede batteri gir opptil 30 timer batteritid, og det kan lades med induksjonslading på en ladeplate. 10 minutter lading, skal gi opptil 70 minutter med musikk.

Det finnes en MIY app til øreproppene, hvor man man tilpasse lyden til sine egne ører med Mosayc og justere balansen selv med equalizer i appen. Mosayc starter en tominutters test som man lagrer resultatet av, og bruker som sin foretrukne lydprofil.

beyerdynamic Free BYRD earbuds front view black
beyerdynamic Free BYRD

Free Byrd leveres med til sammen åtte par ørepropper, tre av dem er formbare skumproopper. Det følger også med en USB-kabel for lading av proppene og etuiet.

Prisen er oppgitt til 229 Euro, rundt 2500 kr altså.

Topp 10 trådløse hodetelefoner med støykansellering

Ikke dra på ferie uten en av disse hodetelefonene

Musikk er viktig hele året, men spesielt om sommeren er hodetelefoner et must. Her er våre favoritter med støykansellering.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Her har JBL tenkt på alt JBL Tour Pro 2 er et par multikunstnere av noen trådløse ørepropper. Det er nesten ingenting de ikke kan!
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Følg Lyd & Bilde