TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Hodetelefonforsterker og DAC fra Creative

Sond Blaster X1 er en kompakt og rimelig USB-DAC til PC-en.

forfatter
Publisert 16.08.22 - 09:45

Alle datamaskiner kommer utstyrt med en hodetelefoninngang. Dessverre er det ikke nødvendigvis alle som har en god en.

Løsningen kan være en ekstern DAC pluss en hodetelefonforsterker. Det har Creative Technology nå lansert under navnet Sound Blaster X1.

Creative hevder at Sound Blaster X1 er den ultimate USB DAC- og hodetelefonforsterker. Det er ganske store ord når både T+A og McIntosh tilbyr vesentlig dyrere løsninger for samme problem.

Forsterkeren har Creatives eget Super X-Fi Headphone Holografi til 3D-lyd og lydforbedring. Det loves også høy oppløsning og autentisk lydgengivelse ned til minste detalj. Det er et signal/støyforhold på 115dB. Den innebygde DAC-en er en AKM4377 32-bit. Forsterkningen varetas av Ti/Burr-Brown INA6120.

pdt SBX1 3
Sound Blaster X1 beskrives som en USB-DAC og hodetelefonforsterker. Sånn sett kan den også betraktes som et eksternt lydkort – som er nettopp det Creative har årtiers erfaring med å produsere. (Foto: Creative)

Pris og tilgjengelighet

Sound Blaster X1 koster EUR 70 EUR (ca. 700 kroner) og er tilgjengelig i Creatives nettbutikk.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Kineserne kan kjøpe OnePlus 11 allerede på mandag Lanseringen skjer mer enn en måned før den globale lanseringen, som skjer den 7. februar.
Dette har du ikke fått til 1000 kroner før Med FreeBuds 5i vil Huawei gi uovertruffen kvalitet for pengene.
Følg Lyd & Bilde