Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

High-End 2024: Sennheiser HD-620S

Sennheiser stenger lyden ute.

Skrevet av / 11.05.24 - 14:35
High-End 2024: Sennheiser HD-620S

Blant audiofile er det opplest og vedtatt at den beste lyden kommer fra hodetelefoner med åpne klokker. I det minste halvåpne, men aldri lukket. Det er for studiobruk og har ingen ting i hjemmet å gjøre.

Sennheiser er ikke enige, for se bare hva de har gjort. De har sneket inn en lukket modell i 600-serien, hvor flaggskipet HD 660S2 er noe av det beste til prisen. Men åpne, slik det skal være.

Foto: Sennheiser

For at HD 620S ikke skal lyde som en lukket HD 600 eller HD 660S2, har de spesiallaget et 42mm dynamisk element som er tunet for en åpen og uanstrengt klang, uten følelsen av at musikken er stengt inne i et trangt rom. Her handler det mer om å stenge lyder ute. Derfor er hodetelefonene også egnet til musikkproduksjon, enten man holder på i hjemmestudioet, eller i en proffere setting.

Foto: Sennheiser

Det er trolig litt mer vekt i bassen her, grunnet den lukkede konstruksjonen, som har en 150 Ohms svingspole i aluminium, som motor for membranen.

Sennheiser sier at HD 620S, skal kjennetegnes med kraftfull dynamikk, raske transienter, og dyp og velartikulert bass.

Hodetelefonene leveres med en 1,8 meter kabel med 3,5mm jack og 6,3mm adapter, men kan også brukes med en balansert kabel som har en 4,4mm plugg.

De første ordrene sendes fra fabrikken i Irland 6. juni, og prisen er oppgitt til 349 Euro.

Måling: Sennheiser
Les også Hodetelefoner for musikkelskere De ser ut som før, men lyden er bedre enn noensinne i Sennheisers nyeste hodetelefoner.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dyson lanserer sine første hodetelefoner

Ørepropper for tøff bruk

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Scroll to Top