Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

HiFiMAN Svanar Wireless LE: Raffinert lyd i et enklere format

HiFiMAN har tatt de viktigste kvalitetene i toppmodellen Svanar Wireless, i en nedskalert og rimeligere modell, nemlig Svanar Wireless LE.

Skrevet av / 07.11.23 - 13:24
HiFiMAN Svanar Wireless LE: Raffinert lyd i et enklere format

HiFiMAN, som lager noen av de beste hodetelefonene vi vet om, nøyer seg ikke med å klippe kablene for komfort og velbefinnende. Man mener nemlig at deres ørepropper skal kunne konkurrere de mest raffinerte lydanlegg i ren lydkvalitet.

HifiMAN svanar wireless le lifestyle
Foto: HiFiMAN

Derfor er det kanskje ikke så overraskende at deres trådløse toppmodell Svanar Wireless koster hele 8000 kroner! Med et helt unikt og luksuriøst utseende, hvor den delen av husene som hviler mot huden er trukket i karbonfiber, og med den glimrende LDAC Bluetooth-kodeken, for best mulig lydoverføring.

Nedskalert toppmodell

Nå ønsker den kinesiske produsenten at kvalitetene fra nettopp Svanar Wireless skal bli tilgjengelig for flere, med Svanar Wireless LE. Veldig mye er likt, men prisen er redusert med hele 40 prosent. Noe man mister er nettopp LDAC-kodeken, da sitter vi rett og slett igjen med AAC. Som er helt greit, men ikke helt high-end verdig, spør du oss. Karbonfiberet er også fjernet på LE-versjonen.

HifiMAN svanar wireless le
Foto: HiFiMAN

Topology Diaphragm

Driverne i Svanar Wireless LE bruker såkalt Topology Diaphragm. Påstanden er at membraner belagt med nanopartikler skal levere en høyere detaljrikdom enn hva som normalt forbindes med trådløse ørepropper.

Påkostet DAC

En sofistikert digitalkonverter som HiFiMAN kaller Hymalaya er hjertet i lydgjengivelsen, og vi loves overlegen lydkvalitet sammenlignet med standard-DAC-ene som sitter i andre trådløse mottakere. Sammen med en like gjennomtenkt forsterkermodul loves vi at Svanar Wireless LE har en mer naturtro lyd enn sine konkurrenter. Enten du strømmer musikken fra mobil, nettbrett eller en digital musikkspiller.

Les også Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan Devialet Gemini, deres første ørepropper, var meget vellykket i våre ører. Nå kommer den forbedrede oppfølgeren.

Støykansellering

Svanar Wireless LE har som sin storebror aktiv støykansellering med såkalt Deep Noise Cancellation, som skal presist identifisere og eliminere støy opp til -35dB. Med IPX5-klassifisering er de dessuten temmelig vanntette, og tåler både regn og svette gjennom timevis av aktivitet.

Frekvensresponsen oppgis til 10Hz-35kHz, og forsterkerkraften er på hele 45mW, som er mye for et par ørepropper. Batteritiden er oppgitt til 4-7 timer avhengig av bruk, og fra etuiet får du tre ekstra ladinger.

Åtte par øreputer følger med, slik at du skal klare å få den aller beste passformen for dine ører.

HifiMAN svanar wireless le 3
Foto: HiFiMAN

HiFiMAN Svanar Wireless LE: Pris og tilgjengelighet

HiFiMAN Svanar Wireless LE koster 299 dollar, og kan kjøpes allerede nå gjennom HiFiMANs egne nettsider. De forventes å komme til utvalgte forhandlere snart, inkludert Amazon. Her hjemme blir Duet nærmeste forhandler.

Mer info: hifiman.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top