Nyhet

Devialet Gemini

Helt trådløse og med øreskanning.
forfatter

Disse er mer spennende enn man tror. Devialets første trådløse ørepropper kunne hatt bare støydemping og god batteritid, men da hadde de vært akkurat som alle andre ørepropper. Istedet har franskmennene bygget inn teknologi man ikke finner andre steder, for at lyden i ørene skal bli best mulig.

At de har aktiv støydemping er nærmest selvsagt, men de har også noe de kaller Ear Active Matching. Start Gemini-appen på mobilen, sett på silikonproppene og dytt øreproppene i øret, og så tilpasses lyden fra øreproppene til dine øreganger. Appen forteller deg også hvilke silikonpropper som gir best lyd i dine ører.

Appen har også eq-innstillinger, sånn at man kan velge sin egen lydsignatur.

Hvilke helt trådløse ørepropper er best? Ute etter nye ørepropper? På tide å klippe kabelen! Vi har testet 11 par.
True Wireless test

Den aktive støydempingen kan stilles i tre nivåer, low, high eller plane, og bruker noe som kalles Internal Delay Compensation, som er digital filtreringen som skal dempe støy over et mye større frekvensområde, og være mer effektiv blant annet i diskanten.

De har også gjennomlytting, hear through, hvor mikrofonene er på, og Devialet sier i at øreproppene aktivt filtrerer vekk støy slik at samtaler på mobilen skal bli klarere når man bruker øreproppene.

 

Gemini-proppene leveres med flere silikonpropper i ulike størrelser, et ladeetui som gir omlag 24 timers battertid totalt, inkludert de seks til åtte timene batteriene i øreproppene varer.

Prisen blir 3490 kr for Gemini, som kan forhåndsbestilles hos utvalgte forhandlere, for levering senere i måneden.

Gemini fakta

 • Qualcomm aptX med Bluetooth 5.0
 • IPX4-sertifisert
 • Støtte for trådløs lading
 • USB-C-kontakt
 • 5 hz – 20 kHz frekvensområde
 • 10 mm fulltoneelement
 • 1,5 timer ladetid til 100 %
 • 6 timer batteritid med støydemping
 • 8 timer batteritid uten støydemping
 • 8 gram, etuiet veier 76 gram

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

 1. Spiller helt utrolig bra.slår alt i pris klassen etter min mening. Første gangen tenker man WOW. Jeg vil sammenligne lyden med beyerdynamic xelento wireless til 10.000. Lydmessig er dem ganske like.

  Eneste minuset er at jeg syntes ikke designet gjør at dem sitter så godt som dem kunne ha gjort.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.