Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bravia Theatre U: Nakkehøyttaler fra Sony med Dolby Atmos

Sonys nye nakkehøyttaler Bravia Theatre U lover en personlig hjemmekinoopplevelse, med Dolby Atmos og 360 Spatial Sound.

Skrevet av / 17.04.24 - 18:00
Bravia Theatre U: Nakkehøyttaler fra Sony med Dolby Atmos

Sony har nettopp annonsert sin nyeste nakkehøyttaler, Bravia Theatre U, som lover en oppslukende lydopplevelse med Dolby Atmos og 360 Spatial Sound når den kobles til kompatible Bravia-TV-er.

Bravia Theatre U er oppfølgeren til Sonys tidligere nakkehøyttaler, SRS-NS7, og tar sikte på å levere enda bedre lydkvalitet og funksjonalitet. Den nye høyttaleren skal kunne omgi ørene dine med imponerende lyd, samtidig som den gir deg friheten til å justere volumet etter eget ønske uten å forstyrre omgivelsene.

Sony Theatre U 4
Foto: Sony

En spennende ny funksjon er Speaker Add, som lar deg koble to Bravia Theatre U-høyttalere til én TV. Dette betyr at hver seer kan nyte klar og omsluttende surroundlyd med individuell volumkontroll.

Les også Sony HT-A9: For en surroundlyd! Med HT-A9 har Sony tenkt helt nytt, og løst et stort problem innen hjemmekinolyd. Nemlig plassering av høyttalerne. Og som det funker!

Den forrige modellen, SRS-NS7, hadde noen barnesykdommer, som utfordringer med paring og noen bugs i samspill med undertegnedes Bravia-TV, som gjorde at valget falt på å ikke teste den – da den fremsto som noe halvferdig. Dolby Atmos-effekten var heller ikke helt optimal. Det er derfor spennende å se om Sony endelig har klart å løse disse problemene med Bravia Theatre U.

Sony Theatre U 1
Foto: Sony

Hvis den nye nakkehøyttaleren kan levere på løftene om forbedret lydkvalitet, problemfri tilkobling og en virkelig oppslukende Dolby Atmos-opplevelse, kan den bli et svært interessant produkt for dem som ønsker en god TV- og hjemmekinoopplevelse uten et tradisjonelt høyttalersystem.

Sony Theatre U 3
Illustrasjon: Sony

Sony Bravia Theatre U: Pris og tilgjengelighet

Nakkehøyttaleren Sony Bravia Theatre U kan forhåndsbestilles nå, og koster 3500 kroner.

Mer info: sony.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top