Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bose prøver seg på nytt med Sleepbuds II

Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.

Skrevet av / 25.09.20 - 09:54
Bose prøver seg på nytt med Sleepbuds II

For nøyaktig to år siden lanserte Bose øreproppene Sleepbuds. De spilte ikke musikk, men i stedet naturlyder og ulike støylyder, for å maskere over plagsomme ulyder fra omgivelsene. En snorkende partner, for eksempel. Dette var støymaskerende, og ikke støydempende ørepropper. De hadde nemlig ingen innebygd støykansellering.

Jeg fikk prøve dem, og selv om de ikke var noe for meg personlig (silikon som tetter ørene gjør at man hører sine egne puste- og og svelge lyder fra inne i hodet), så kan jeg definitivt se for meg hvorfor enkelte falt for dem. De var i hvert fall forsvinnende små, og man merket knapt at man hadde dem i ørene. Bortsett fra at de altså tettet.

Grunnen til at de så ble trukket fra markedet året etter, hadde ingenting med dårlig salg eller liten tiltro til konseptet å gjøre. Det var de innebygde batteriene som holdt for dårlig kvalitet, slik at noen produkter aldri ble fulladet, eller plutselig slo seg av. Eller begge deler.

Bose Sleepbuds II
Kortere batteritid enn tidligere, men så satser vi også på at Sleepbuds II faktisk har holdbare batterier. I motsetning til forgjengeren. Foto: Bose

Nye Sleepbuds II

Vel, nå har man tydeligvis funnet ut av problemet, siden Bose nå lanserer Sleepbuds II. Enda bedre støymaskering hevdes, og proppene har dessuten en ny akustisk og elektronisk design. Det nye huset veier enda mindre, og øreputene er visst enda mykere.

Det følger nå med 35 ulike lydspor, slik at du har enda flere valgmuligheter i søken etter lyden som gir deg den beste søvnen.

Det nye batteriet holder i 10 timer, ned fra forgjengerens 16 timer. Kanskje nødvendig for å hindre degradering fra et såpass lite batteri?

Bose Sleepbuds II
Foto: Bose

Tilgjengelighet og pris

Bose Sleepbuds II slippes den 13. oktober. Prisen er ikke snau denne gangen heller, 2.899 kroner. For et par ørepropper som ikke spiller musikk eller kan brukes til samtaler. Men så var det dette med å sette en prislapp på kvalitetssøvn, da…

Mer info: bose.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dyson lanserer sine første hodetelefoner

Ørepropper for tøff bruk

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Scroll to Top