Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bose tilbakekaller Sleepbuds

Gir pengene tilbake grunnet uopprettelig feil.

Skrevet av / 04.10.19 - 14:49
Bose tilbakekaller Sleepbuds

For nøyaktig et år siden lanserte Bose Sleepbuds, og ønsket å revolusjonere nattesøvnen folk som slet med støy utenfra. For eksempel fra en snorkende sengepartner. Dette var nemlig støymaskerende ørepropper, som ikke spilte musikk men i stedet naturlyder rett i øret og som dermed maskerte for annen støy.

Test: Bose Sleepbuds er ørepropper som bysser deg i søvn

I går kveld kom derimot nyheten om at Bose tilbakekaller Sleepbuds, grunnet problemer med batteriene. Mange kunder har hatt problemer med at produktet aldri ble fulladet, eller plutselig slo seg av. Eller begge deler.

Etter flere firmware-oppdateringer i forsøk på å bøte på problemet, har Bose funnet ut at det er selve batteriene som ikke er gode nok.

Tilbakekalles

Sleepbuds tilbakekalles i sin helhet, og alle kunder kan levere dem tilbake til forhandleren innen den 31. desember og få alle pengene tilbake. Alternativt kan du velge å få et nytt par, men vit da at også det paret vil kunne få problemer med batteriet etter hvert. Oppstår problemer med det nye paret etter 31. desember gjelder vanlig garanti for det nye produktet.

Bose benytter også anledningen til en uforbeholden unnskyldning:

«We’re sorry for disappointing you, and we’re sorry for not communicating more clearly along the way. We had good intentions, but unless that makes a difference to you, it’s not enough.»

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top