Beoplay H95: Støyreduserende hodetelefoner fra B&O

Bang & Olufsen feirer 95 års jubileum med et sett frekke øreklokker!
Annonse
Annonse
forfatter

Tradisjonsrike Bang & Olufsen fyller 95 år i år, og det vil de naturligvis feire. Som et ledd i markeringen har den danske lydprodusenten laget et nytt sett med trådløse hodetelefoner. Den nye flaggskipmodellen BeoPlay H95 tilbyr trådløs lyd, aktiv støyreduksjon og materialer av høyeste kvalitet.

B&Os hodetelefoner er allerede kjent for varm lyd, flott byggekvalitet og god bærekomfort, men med H95 ser det ut som de har tatt den helt ut. Her er det ikke spart på verken krutt eller kronasjer!

Bang & Olufsen Beoplay H95

Beoplay H95 bruker elementer av høy kvalitet, nærmere bestemt 40mm titaniumdrivere med neodymiummagneter montert i åpne kabinetter, mens lyden er fintunet via B&Os egen digitale signalprosessor. Øreklokkene er laget i aluminium med en oval, over-ear design, og med myke øreputer i lammeskinn, De styres gjennom en kombinasjon av berøringsstyring og mekaniske taster.

Beoplay H95 er B&Os nye flaggskip innen hodetelefoner. (Foto: Bang & Olufsen)

BeoPlay H95 tilbyr angivelig også den hittil mest avanserte aktive støydempingen (ANC) fra Bang & Olufsen.  Støydempingen er både justerbar og tilpasningsdyktig mot omgivelsene. Den er utviklet ved Bang & Olufsens virtuelle akustiske laboratorium i Struer, hvor ingeniørene kan simulere ulike støyscenarioer som fly, togstasjoner, kontormiljø og travle gater.

Beoplay H95 støtter ACC og aptXTM Adaptive, I tillegg til Bluetooth 5.1 som sikrer optimal tilkobling.

Annonse

38 timers spilletid

Beoplay H95 lover en batteritid med opptil 38 timers spilletid på én lading, selv med støyreduksjonen aktivert. Fire talemikrofoner lover god klarhet under telefonsamtaler. Beoplay H95 bruker stråleforming og avansert støyreduksjonsteknologi for å fange opp stemmen så tydelig som mulig, samtidig som den reduserer påvirkningen fra bakgrunnsstøy. Beoplay H95 kommer også med en justerbar «transparency» modus som slipper inn gradvis mer lyd fra omgivelsene.

Beoplay H95 betjenes ved hjelp av en aluminiumsskive på hver side av øreklokkene, som er inspirert av linsene på avanserte speilreflekskameraer. Skiven til høyre styrer volumet, mens skiven til venstre justerer ANC og lydinnslipp. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Priser og tilgjengelighet

Beoplay H95 skal koste 8750 kroner og kommer i enten svart eller lys grå utførelse (Black / Grey Mist). Hodetelefonene er tilgjengelig online, i utvalgte forhandlere og i Bang & Olufsens butikker fra 10. september 2020. Men for å feire 95-årsjubileet, vil det også være et begrenset antall (95 stk) i nummerert format fra 1-95 allerede fra 27. august.

Annonse
Beoplay H95 skal være enkel og elegant å transportere i den kompakte aluminiumsesken, som er foret med beskyttende stoff. (Foto: Bang & Olufsen)
Les også
Freden har sin pris Bang & Olufsens luksus-ANC har kommet til tredje generasjon. Forandringene er små – nesten for små.
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. Er litt skeptisk har ikke likt lyden av de før har prøvd forskjellige modeller. Hmmm kan være de endelig har klart det vet ikke. Føler de tar mere får bygge kvalitet og lyden er ikke så god. Den er ikke dårlig men ikke så bra. Hmmm får nå se

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.
Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.
Den er stor, den er stilig - og vi får nok aldri se den i Norge.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.