Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Beoplay H95: Støyreduserende hodetelefoner fra B&O

Bang & Olufsen feirer 95 års jubileum med et sett frekke øreklokker!

Skrevet av / 27.08.20 - 14:31
Beoplay H95: Støyreduserende hodetelefoner fra B&O

Tradisjonsrike Bang & Olufsen fyller 95 år i år, og det vil de naturligvis feire. Som et ledd i markeringen har den danske lydprodusenten laget et nytt sett med trådløse hodetelefoner. Den nye flaggskipmodellen BeoPlay H95 tilbyr trådløs lyd, aktiv støyreduksjon og materialer av høyeste kvalitet.

B&Os hodetelefoner er allerede kjent for varm lyd, flott byggekvalitet og god bærekomfort, men med H95 ser det ut som de har tatt den helt ut. Her er det ikke spart på verken krutt eller kronasjer!

Bang & Olufsen Beoplay H95

Beoplay H95 bruker elementer av høy kvalitet, nærmere bestemt 40mm titaniumdrivere med neodymiummagneter montert i åpne kabinetter, mens lyden er fintunet via B&Os egen digitale signalprosessor. Øreklokkene er laget i aluminium med en oval, over-ear design, og med myke øreputer i lammeskinn, De styres gjennom en kombinasjon av berøringsstyring og mekaniske taster.

Beoplay H95 er B&Os nye flaggskip innen hodetelefoner. (Foto: Bang & Olufsen)

BeoPlay H95 tilbyr angivelig også den hittil mest avanserte aktive støydempingen (ANC) fra Bang & Olufsen.  Støydempingen er både justerbar og tilpasningsdyktig mot omgivelsene. Den er utviklet ved Bang & Olufsens virtuelle akustiske laboratorium i Struer, hvor ingeniørene kan simulere ulike støyscenarioer som fly, togstasjoner, kontormiljø og travle gater.

Beoplay H95 støtter ACC og aptXTM Adaptive, I tillegg til Bluetooth 5.1 som sikrer optimal tilkobling.

38 timers spilletid

Beoplay H95 lover en batteritid med opptil 38 timers spilletid på én lading, selv med støyreduksjonen aktivert. Fire talemikrofoner lover god klarhet under telefonsamtaler. Beoplay H95 bruker stråleforming og avansert støyreduksjonsteknologi for å fange opp stemmen så tydelig som mulig, samtidig som den reduserer påvirkningen fra bakgrunnsstøy. Beoplay H95 kommer også med en justerbar «transparency» modus som slipper inn gradvis mer lyd fra omgivelsene.

Beoplay H95 betjenes ved hjelp av en aluminiumsskive på hver side av øreklokkene, som er inspirert av linsene på avanserte speilreflekskameraer. Skiven til høyre styrer volumet, mens skiven til venstre justerer ANC og lydinnslipp. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Priser og tilgjengelighet

Beoplay H95 skal koste 8750 kroner og kommer i enten svart eller lys grå utførelse (Black / Grey Mist). Hodetelefonene er tilgjengelig online, i utvalgte forhandlere og i Bang & Olufsens butikker fra 10. september 2020. Men for å feire 95-årsjubileet, vil det også være et begrenset antall (95 stk) i nummerert format fra 1-95 allerede fra 27. august.

Beoplay H95 skal være enkel og elegant å transportere i den kompakte aluminiumsesken, som er foret med beskyttende stoff. (Foto: Bang & Olufsen)
Les også Freden har sin pris Bang & Olufsens luksus-ANC har kommet til tredje generasjon. Forandringene er små – nesten for små.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “Beoplay H95: Støyreduserende hodetelefoner fra B&O”

  1. Er litt skeptisk har ikke likt lyden av de før har prøvd forskjellige modeller. Hmmm kan være de endelig har klart det vet ikke. Føler de tar mere får bygge kvalitet og lyden er ikke så god. Den er ikke dårlig men ikke så bra. Hmmm får nå se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top