Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Beats Studio Buds fjerner støyen

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.
Beats Studio Buds lifestyle

Etter suksessen med de fantastiske, helt trådløse treningsproppene Powerbeats Pro lanserer Apple-eide Beats en ny trådløs modell, denne gangen for hverdagsbruk. Beats Studio Buds har elliptisk hus, hvor Apples AirPods-modeller har sine karakteristiske mikrofonpinner som stikker ut. Og mens AirPods ikke bryr seg veldig mye om Android-funksjonalitet, kan Beats Studio Buds kobles til både iOS- og Android-enheter med en enkel berøring.

Beats Studio Buds lifestyle(2)

Foto: Apple

I likhet med de mer sporty Powerbeats Pro har Studio Buds IPX4-sertifisering, som betyr at de tåler regn og svette, så du kan fint trene med dem. De bare sitter ikke fullt så idiotsikkert, siden de ikke har ørebøylen til Powerbeats. Det følger med tre silikonpropper av ulike størrelser, for å kunne passe i de fleste ører.

Vi elsker disse Trådløs rekkevidde i toppklasse, en herlig passform – og helt rå lyd!

Som Apples AirPods Pro har Beats Studio Buds små ventiler som hindrer vakuumfølelse i ørene (som når man er under vann), som man opplever med mange andre ørepropper. Dermed bør proppene være mer behagelig å ha på seg over lengre tidsperioder, enn mane andre.

beats studio buds colors

Beats Studio Buds kommer i fargene rødt, svart og hvitt. Foto: Apple

Spatial Audio

Apple Music-abonnenter vil sette pris på at Studio Buds støtter Apple Spatial Audio via Dolby Atmos-lydspor, som finnes på utvalgte musikkutgivelser.

Vi loves dessuten en svært kraftig og engasjerende bass, og klanglig er vi vant til at det er nettopp den ekstra krydrede bassen som skiller Beats fra de mer sobre Airpods.

beats studio buds black

Batteritiden er 5 timer med støykansellering aktivert, med to ekstra ladinger fra etuiet. Foto: Apple

Annonse

Batteritid

Batteritiden er oppgitt til 5 timer fra proppene med støykansellering aktivert, med ytterligere 10 timer fra ladeetuiet. Uten støykansellering får du 8 pluss 16 timer.

Apropos støykansellering finnes det to moduser: Active blokkerer ut støy, mens Transparency gjør det motsatte og i stedet forsterker lyder utenfra. Dermed kan du prate med folk uten å måtte ta proppene ut av ørene.

iOS-brukere kan aktivere Apples stemmeassistent med en «Hei, Siri!», og Studio Buds støtter både Hvor er? i iOS og Finn enheten min i Android.

Beats Studio Buds lifestyle(3)

Foto: Apple

Beats Studio Buds: Tilgjengelighet og pris

Beats Studio Buds, som kommer i fargene rødt, hvitt eller svart, kommer i handelen den 20. juli, og vil koste 1590 kroner.

beatsbydre.com

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.