Nyhet

Beats Studio Buds fjerner støyen

Beats Studio Buds har aktiv støykansellering og støtter Spatial Audio.

Skrevet av / 15.06.21 - 10:43
Beats Studio Buds fjerner støyen

Etter suksessen med de fantastiske, helt trådløse treningsproppene Powerbeats Pro lanserer Apple-eide Beats en ny trådløs modell, denne gangen for hverdagsbruk. Beats Studio Buds har elliptisk hus, hvor Apples AirPods-modeller har sine karakteristiske mikrofonpinner som stikker ut. Og mens AirPods ikke bryr seg veldig mye om Android-funksjonalitet, kan Beats Studio Buds kobles til både iOS- og Android-enheter med en enkel berøring.

Beats Studio Buds lifestyle(2)
Foto: Apple

I likhet med de mer sporty Powerbeats Pro har Studio Buds IPX4-sertifisering, som betyr at de tåler regn og svette, så du kan fint trene med dem. De bare sitter ikke fullt så idiotsikkert, siden de ikke har ørebøylen til Powerbeats. Det følger med tre silikonpropper av ulike størrelser, for å kunne passe i de fleste ører.

Les også Vi elsker disse Trådløs rekkevidde i toppklasse, en herlig passform – og helt rå lyd!

Som Apples AirPods Pro har Beats Studio Buds små ventiler som hindrer vakuumfølelse i ørene (som når man er under vann), som man opplever med mange andre ørepropper. Dermed bør proppene være mer behagelig å ha på seg over lengre tidsperioder, enn mane andre.

beats studio buds colors
Beats Studio Buds kommer i fargene rødt, svart og hvitt. Foto: Apple

Spatial Audio

Apple Music-abonnenter vil sette pris på at Studio Buds støtter Apple Spatial Audio via Dolby Atmos-lydspor, som finnes på utvalgte musikkutgivelser.

Vi loves dessuten en svært kraftig og engasjerende bass, og klanglig er vi vant til at det er nettopp den ekstra krydrede bassen som skiller Beats fra de mer sobre Airpods.

beats studio buds black
Batteritiden er 5 timer med støykansellering aktivert, med to ekstra ladinger fra etuiet. Foto: Apple

Batteritid

Batteritiden er oppgitt til 5 timer fra proppene med støykansellering aktivert, med ytterligere 10 timer fra ladeetuiet. Uten støykansellering får du 8 pluss 16 timer.

Apropos støykansellering finnes det to moduser: Active blokkerer ut støy, mens Transparency gjør det motsatte og i stedet forsterker lyder utenfra. Dermed kan du prate med folk uten å måtte ta proppene ut av ørene.

iOS-brukere kan aktivere Apples stemmeassistent med en «Hei, Siri!», og Studio Buds støtter både Hvor er? i iOS og Finn enheten min i Android.

Beats Studio Buds lifestyle(3)
Foto: Apple

Beats Studio Buds: Tilgjengelighet og pris

Beats Studio Buds, som kommer i fargene rødt, hvitt eller svart, kommer i handelen den 20. juli, og vil koste 1590 kroner.

beatsbydre.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top