TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Beats Fit Pro holder støyen ute under treningen

Beats Fit Pro har både aktiv støykansellering og 3D-lyd som flytter seg med hodebevegelsene.

forfatter
Publisert 02.11.21 - 11:08

Treningsproppene Beats Fit Pro ser ut som et par Studio Buds, men har fått et par vingetupper for å holde seg på plass i øret under treningen. Litt som Powerbeats Pro, men i stedet for Powerbeats-bøylene som går rundt ørene, sitter vingene på Fit Pro på innsiden av kanten på ytterøret. Vingene er bøybare, og presser utover som en fjær for å holde øreproppene skikkelig på plass.

Apple-eide Beats hevder Fit Pro er deres mest avanserte ørepropper hittil, og henvender seg mot aktive brukere.

Beats fit pro movement Beats fit pro movement(2)
<
>
Beats Fit Pro har fjærende vingetupp. Foto: Beats

Apples H1 prosessor

Beats Fit Pro bruker H1-chippen fra Apple, den samme som sitter i Powerbeats Pro og de nyeste AirPods 3. Med denne kan øreproppene enkelt pares med iPhone bare ved å holde den i umiddelbar nærhet. Du vil også kunne sjekke om øreputene sitter riktig, eller om de bør byttes til mindre eller større type. Du får automatisk bytting mellom iCloud-enheter, og kan dele musikken til andre Apple-brukere i nærheten. Si «Hei, Siri» for å aktivere stemmestyringen, og selvsagt kan du finne igjen øreproppene med «Hvor er»-appen.

Les også Fortsatt blant våre favoritter Trådløs rekkevidde i toppklasse, helstøpt passform – og meget engasjerende lyd.

Fit Pro har en nyutviklet driver som skal levere kraftig lyd fra liten formfaktor, og husene er ventilert for å redusere forvrenging i diskanten og for å bedre bevare dynamikken i musikken.

Beats Fit Pro 3 lifestyle-L&B scaled
Foto: Beats

Aktiv støykansellering

Det har blitt veldig vanlig med aktiv støykansellering i nye ørepropper, og de nye Beats-proppene er intet unntak. I likhet med AirPods-ene justeres støykanselleringen inntil 200 ganger i sekundet, for å sikre seg mot brått skiftende støy utenfra. Motsatt kan du i stedet velge å slippe omgivelsene inn, med det Apple kaller Lydfremheving.

Omringende lyd

Apples egen Spatial Audio støttes, og proppene vil da også overvåke hodebevegelsene dynamisk. Slik at når du vrir på hodet, så vil lydbildet oppleves å holde seg på samme sted – i stedet for å følge hodet som med vanlige propper og hodetelefoner.

Beats Fit Pro in case-L&B scaled
Foto: Beats

Batteritid

Batteritiden på Beats Fit Pro er oppgitt å være seks timer i øreproppene med støykansellering aktivert, eller sju timer uten. Reiseetuiet har i tillegg 2,5 ladinger ombord, dermed har du totalt 27-30 timers spilletid før du trenger en stikkontakt.

Hva med Android?

Du kan selvsagt bruke Beats Fit Pro med Android-telefoner. Det betyr bare at du går glipp av taleassistent, automatisk bytting mellom enheter, deling av musikk, og du vil heller ikke kunne søke etter tapte ørepropper med mobilen.

Beats Fit Pro 3 lifestyle(3)-L&B scaled Beats Fit Pro 3 lifestyle(2)-L&B scaled Beats Fit Pro lifestyle(5)-L&B scaled Beats Fit Pro in case-L&B scaled Beats Fit Pro purple-L&B scaled Beats Fit Pro black-L&B scaled Beats Fit Pro grey-L&B scaled Beats fit pro green background-L&B scaled
<
>
Foto: Beats

Beats Fit Pro: tilgjengelighet og pris

I USA kan man allerede bastille Beats Fit Pro til 199.99 dollar (ca 2000 kr). Her hjemme må vi derimot vente til nyåret.

beatsbydre.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
FreeBuds-familien utvides FreeBuds-familien utvides med Pro 2
T+A hodetelefoner: Toppmodellen er en drøm Når T+A lager hodetelefoner, så mener de alvor. Toppmodellen Solitaire P er rene kunstverket.
En mer tilgjengelig hodetelefon fra Meze Meze ønsker med 109 Pro å tilby mange av kvalitetene fra sine flaggskip, til en mye lavere pris.
10 helt trådløse ørepropper til en tusenlapp Hvilke trådløse ørepropper er best, når du helst vil bruke pengene på noe helt annet? Og bør man prioritere støykansellering i budsjettklassen? Les vår test!
Endelig slipper de trådløse ørepropper med støydemping Beyerdynamic Free Byrd er utrolig nok deres første helt trådløse.
Ikke dra på ferie uten en av disse hodetelefonene Musikk er viktig hele året, men spesielt om sommeren er hodetelefoner et must. Her er våre favoritter med støykansellering.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend