TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Avstandsarbeid med Jabra

Jabra lanserer Jabra Evolve2 Buds, et par ekte trådløse propper designet til fjern- og hybridarbeid.

forfatter
Publisert 28.10.22 - 10:21

Virtuelle møter har blitt en del av hverdagen og derfor lanserer Jabra nå Evolve2 Buds. Disse trådløse øreproppene er designet til å øke konsentrasjonen og forbedre samarbeidet for de som ikke bare sitter på ett sted og jobber.

– Den verden vi lever i idag har fått oss til å lengte etter frihet og fleksibilitet til å kunne jobbe hvor som helst. Samtidig har vi også lært en del av vår Hybrid Ways of Working 2022-undersøkelse, om hvilken rolle teknologi spiller for medarbeiderens inkludering via hybridarbeid. Med alt dette i tankene ville vi med Jabra Evolve2 Buds skape et produkt som gir profesjonelle muligheten til å låte og fremstå profesjonelle på farten, sier Holger Reisinger, SVP hos Jabra.

Jabra Evolve2 Buds
Takket være en usb-dongle som kobles til maskinen, har Evolve2 Buds ifølge produsenten en stabil tilkobling og mulighet til økt mobilitet. (Foto: Jabra)

En trådløs rekkevidde på opptil 20 meter gir deg muligheten til å bevege deg rundt i hjemmet, eller i hybride eller fjerntliggende arbeidsmiljøer, uten å gå på kompromiss med talekvaliteten. For økt fleksibilitet kan de forbindes med to enheter samtidig.

Øreproppene er sertifisert til virtuelle møteplattformer som Microsoft Teams og Zooms. De har 5 timers taletid, og i alt 33 timers batteri med oppladningsetuiet, som skulle bety at du kan kan komme gjennom minst ett møte uten å måtte å lade igjen.

Evolve2 Buds har justerbar ANC-teknologi (Active Noise Cancellation) for å kunne stenge ute liv og bevegelse ved fjern- og hybridarbeid. Du kan justere ANC etter dine egne lyttepreferanser, blokkere alle eksterne lyder og minimere forstyrrelser, uansett hvor du jobber. Evolve2 Buds har også tilpasningstestfunksjon kalt MyFit, samt SafeTone med PeakStop, som skal gi forbedret hørevern, og sies å gi den mest optimale tilpasningen til dine ører, og dermed sørge for den beste personlige ANC-opplevelsen.

Jabra MultiSensor Voice

Det brukes blant annet en kombinasjon av fire mikrofoner og benledningssensorer, slik at brukeren tydelig kan høre de andre deltakerne i samtalen. På denne måten får du så støyfri og høy kvalitet i møter som mulig.

Tilgjengelighet og pris

Jabra Evolve2 Buds blir tilgjengelig fra slutten av november, med en veiledende pris på 2.750 kroner.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ekte hi-fi-lyd Med Px8 har Bowers & Wilkins finspisset alle kvalitetene fra Px7 S2. Det er duket for ekte hi-fi-lyd, uten en tråd!
I en støyende hverdag trenger du disse! Hodetelefoner til jul blir aldri feil! Her er våre favoritter blant støykansellerende klokker og propper.
Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Følg Lyd & Bilde