Prisknusende høyttalere fra XTZ

XTZ er kjent for å lage prisgunstige og gode høyttalere. Med den nye 95-serien ønsker de å knuse konkurransen i prissegmentet.
forfatter

95.44 er en ny gulvstående modell, med et spesiallaget mellomtoneelement fra danske Peerless, samt en bånddiskant som skal strekke seg opp til 40 kHz, dobbelt så høyt som menneskeøret kan høre.

Bokhyllemodellen 95.24 baseres på samme lest som 95.44, men bruker da et felles mellomtone/basselement. For hjemmekinoentusiasten finnes dessuten senterhøyttaleren 95.33.

Priser: Fra 3.500 kr
xtz.se
surround.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.