PMC twenty.c

Ny senterkanal i Twenty-serien fra PMC.
forfatter

PMC har fått mye positiv respons på Twenty-serien som ble lansert i forbindelse med den engelske produsentens 20-års jubileum i fjor, men mange har nok savnet en egen senterhøyttaler. Uten en slik har det selvfølgelig vært vanskelig å se for seg Twenty-serien i kinosammenheng.

Det har PMC heldigvis løst, og introduserer nå senterkanalen twenty.c, som matcher de øvrige høyttalerne i twenty-serien utstyrsmessig og designmessig. Høyttalerelementene kommer fra den norske Seas-fabrikken i Moss, og er de samme som brukes i stativhøyttaleren twenty.21 og gulvhøyttaleren twenty.23.

Twenty-C bruker i likhet med de andre modellene en såkalt transmisjonlinje – en av PMCs spesialiteter –  en innvendig basskanal som gir kraftigere og mer utstrakt bassgjengivelse. Vi er spent på å høre hvordan denne fungerer i senterkanal-sammenheng!

Da redaktør Lasse Svendsen testet de store PB1i Signature trakk han nemlig frem nettopp den fyldige stemmegjengivelsen som et særtrekk ved PMC-høyttalerne.

Golden Age Music er importør og distributør for det norske og svenske markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.