Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Lekker lydplanke fra Libratone

Libratone lover med DIVA fyldig lyd i en slank lydplanke.

Libratones nyeste tilskudd tilfører for første gang myke, avrundede former i en ellers, etter Libratones påstand, maskulin kategori. Vi loves kraftig lyd og imponerende kvalitet, som yter musikk og filmen rettferdighet.

Om den organiske formfaktoren har Jan McNair, daglig leder hos Libratone, følgende å si:

– Det er ingen grunn til at flott lyd ikke også skal se bra ut. Med dette i tankene, har vi utviklet en høyttaler av høy kvalitet som appellerer til både kvinnelige og mannlige forbrukere, og som passer inn i et moderne interiør.

2511_Libratone-DIVA-Environment-2-PR-300_RGB

Han fortsetter:

– Til tross for slank design og et relativt lite plassbehov er Libratone DIVA meget kraftig. Fullspekket med komponenter av høy kvalitet og 225 W digital forsterkning, fyller den lett et stort rom med flott lyd.

Lydplanken har innebygd basshøyttaler, som skal fjerne behovet for en egen subwoofer.

2511_DIVA-RGB_10113_RGB

Annonse

Kan bruke TV-ens fjernkontroll
Libratone DIVA kan lære seg kommandoene fra TV-ens fjernkontroll, slik at du ikke trenger to fjernkontroller. Det finnes også en Libratone App for å velge ulike lydinnstillinger. For eksempel få klarere tale på TV, eller mer fylde for å gjøre film og musikk mer ”mer levende”. Tilkobliong skjer med optisk digitalinngang. Vi blir ikke fortalt om denne støtter Dolby Digital, hvilket betyr at det kan hende du må sette TV-en til å sende PCM ut via digitalutgangen.

Strømming
Lydplanken har både AirPlay og DLNA-teknologi for strømming av musikk via Wi-Fi, eller koble mobiltelefonen trådløst med Bluetooth 4.0 som støtter bedre lyd via aptX. Spotify Connect og HTC Connect gir sømløs integrasjon med trådløse enheter og spillelister, og NFC forenkler tilkobling med Bluetooth.

Inspirert av naturen
For å skape en 360 graders spredning av lyden (Libratone kaller dette FullRoom), har Libratone DIVA innebygde lydreflektorer som er formet som kamskjell.

– Lydplanker plasseres vanligvis under TV-en, men vi ønsket å heve og spre lyden slik at den skal passe til bildet. For å skape denne effekten gjorde vi som arkitekten bak operahuset i Sydney, danske Jørn Utzon, og så etter inspirasjon i naturen. Kamskjellformen til lydreflektorene sprer og løfter lydbølgene i flere retninger, og gir en fyldig 360-graders lydprofil som fyller hele rommet, forklarer Jes Moesgaard, Libratones teknologisjef og ledende akustikkingeniør.

Ytelse
Libratone DIVA er utstyrt med toppmoderne høyttalerteknologi som tilbyr en samlet effekt på 225 W: 1×75 W bass, 2×50 W mellomtone, 2×25 W diskanthøyttalere. Høyttalerelementene er 1x 5″ bass, 2x 3″ mellomtone og 2x 1″ bånddiskanter.

Farger
DIVA kommer i såkalt Pepper Black-trekk i ull som standard. Ekstra trekk selges separat i en rekke farger som passer til enhver smak og ethvert interiør.

Pris og tilgjengelighet
Pris for høyttaleren er 6.499 kr, og er tilgjengelig fra midten av oktober. Utskiftbare trekk i ulike farger koster 649 kr.

H x B x D = 15,8 cm x 98,8 cm x 10,0 cm
Vekt = 5,5 kg

Annonse

libratone.com

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Libratone lover med DIVA fyldig lyd i en slank lydplanke.

Libratone lover med DIVA fyldig lyd i en slank lydplanke.

Libratone lover med DIVA fyldig lyd i en slank lydplanke.

Libratone lover med DIVA fyldig lyd i en slank lydplanke.

Libratone lover med DIVA fyldig lyd i en slank lydplanke.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Libratone lover med DIVA fyldig lyd i en slank lydplanke.

Libratone lover med DIVA fyldig lyd i en slank lydplanke.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.