Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Endelig Wimp HiFi på datamaskinen

Fra og med i dag støttes hi-fi-kvalitet i desktopversjonen av Wimp. Nytt er også støtte for musikkvideoer og mer redaksjonelt innhold.

En etterlengtet oppdatering til PC- og Mac-versjon av Wimp rulles ut i dag. Den nye oppdateringen gir tre nye funksjoner. Ikke minst kommer nå CD-kvalitet til desktopversjonen! Filformatet er da FLAC for Windows og Apple Lossless for Mac OS.

I innstillingene kan du nå velge HiFi-kvalitet.

I innstillingene kan du nå velge HiFi-kvalitet.

Når en sang finnes i HiFi-kvalitet, vil "HIFI" være uthevet i hvitt ved siden av tidslinjen.

Når en sang finnes i HiFi-kvalitet, vil «HIFI» være uthevet i hvitt ved siden av tidslinjen.

En annen funksjon er integrert Wimp Magazine, som gir tilgang til redaksjonelle featureartikler, intervjuer og bakgrunnshistorier presentasjon av spillelister, mens man lytter til musikk i Wimp.

Øverst til høyre i Wimp-spilleren er linker til de siste artiklene i Wimp-magasinet.

Øverst til høyre i Wimp-spilleren er linker til de siste artiklene i Wimpmagasinet.

Annonse

Et savn for ekte musikknerder er at man ikke får utvidet info som hvem som har skrevet og produsert musikken. Denne tilgangen etter hvert nå få i større grad.

– Musikkoppdagelse handler ikke bare om å finne nye låter, men veldig ofte også om å lære mer utover artisten og forstå hvorfor en låt eller et album høres ut som det gjør og hvem som står bak. Vi mener det er på tide at også låtskrivere, komponister, produsenter og utøvende musikere blir vist fram og omtalt i vår tjeneste, og vi er sikre på at dette vil gi folk en mye dypere tilknytning til sin favorittlåt for i neste steg å oppdage nye favoritter,” sier Andy Chen, administrerende direktør i Wimp, i en pressemelding.

Annonse

Nytt er også støtte for musikkvideoer. Den første smakebiten introduseres nå med betalanseringen av en redaksjonell videokanal, som viser nye populære musikkvideoer i Wimp. Betalanseringen er i første omgang begrenset til Android-brukere og kommer i nær fremtid også til iOS.

De som misliker Adobe Air, vil dessuten nå ta glede i at den nye installasjonen av Wimp gjør Adobe Air overflødig.

Den nye desktop- og Androidversjonen av Wimp lanseres nå i beta.

wimp.no

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

12 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.