Search
Generic filters

Wadia 521 digital forforsterker

Amerikanske Wadia er blant de små produsentene som driver med høyteknologisk digitalteknikk. Da er det bare rett og rimelig at de lager en digital forforsterker, for de har allerede en i sine glimrende CD-spillere.

Egentlig er Wadia 521 en avansert digitalkonverter, men fordi den har seks innganger og volumjustering, er den et spennende alternativ til en vanlig forforsterker.
Med en slik, man man koble alle signalkilder med digitalutgang til på en av de seks inngangene på baksiden. Og bruke 521 som en hvilken som helst forforsterker i et high-end-system.
Ulempen vil for noen være at to av digtalinngangene  er glassfiberinnganger, som veldig få kilder har utgang for. Noen flere har nok AES/EBU 110 ohms balansert digitalutgang, men den har også optisk (Toslink) og to koaksiale (S/PDIF)  innganger.

Wadia unike DigiMaster-programvare med 24-bit Burr-Brown 1704 digitalkonvertere, støtter fra 16 til 24 bits lydfiler, med fra 32 kHz til 96 kHz samplefrekvens.
Man kan velge utgangspenning med små dipswitcher fra 0.25V til 4.2V, og justere volumet i 0,5 dB trinn til valgt utgangspenning.
Wadia 521 koster 60.000 kroner, 33.000 kroner mindre enn en Wadia 581 SE SACD-spiller, og kan være et attraktiivt alternativ for de som har mange digitalkilder, og ønsker en bedre konverter.
Oslo Hi-Fi Center

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!