Verdens dyreste Bluetooth-høyttaler

Med gull og edelstener er dette den desidert dyreste trådløse høyttaleren vi har sett, og den lekreste.
forfatter

I Japan håndlages det hi-fi i små antall, for hjemmemarkedet, og de som har penger nok. Japansk hi-fi-håndverk er sjelden billig.

Det er heller ikke River’sTones bordhøyttaler.

Egentlig er det snakk om to kubeformede høyttalere, og en forsterker i sentrum, som med gullbelegg starter på 53.000 Euro. Da får du et 1μ tynt gullbelegg på alle tre enhetene. Hvis det ikke er nok, kan de kles i 24 K gull og edelstener, som zirconia eller diamanter.

Da starter prisen på 4.665.000 Euro!

Sølv er også en mulighet, dersom du synes gull blir for bling. Da koster den bare 153.00o Euro.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

River’sTone er en ide fra en tidligere Sony-ingeniør, Michio Sakamoto, som har jobbet med utviklingen av high-end komponenter og studioutstyr, og er en dreven studiotekniker.

Høyttalerne har en 8 cm karbonfiberbass og en diskant med silkemembran hver, og drives av en liten forsterker med analoge innganger, og har Bluetooth innebygget slik at du kan strømme musikk til høyttalerne.

Synes du River’sTones høyttalere er for dyre, kan de lages i aluminium eller anodisert i den fargen man ønsker.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.