Nyhet

Velg mellom mono eller stereo

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon
forfatter

Tiden flyr når man har det gøy, omtrent sånn går det i pressemeldingen fra Gryphon, som også har en alvorlig undertone.

Siden starten i 1991 har danske Gryphon bygget noen spektakulære forsterkere, og Antileon som kom allerede i 1995, er kanksje de best kjente av dem.

Nå kommer to jubileumsmodeller kalt Gryphon Antileon Anniversary, som vil bli tilgjengelige i stereo og en monoutgave.

For å markere 25 år siden den første Antileon-forsterkeren, blir det bare laget 25 stereoutgaver og 25 monopar, alle med en forgylt utgave av en griffin på topplaten.

Det er kun kosmetiske forskjeller på Gryphon Antileon Anniversary, og de normale utgavene av Antileon. Hvilket betyr den samme 2 x 150 w utgangseffekten, i full klasse A hele veien, og støttet av strømreserver på 670,000 microFarad.

Forsterkerne er dedikert til minnet om Josef Riediger, som var Gryphon-distributør i Australia i 33, og som døde i oktober i år.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.