Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Velg mellom mono eller stereo

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Tiden flyr når man har det gøy, omtrent sånn går det i pressemeldingen fra Gryphon, som også har en alvorlig undertone.

Siden starten i 1991 har danske Gryphon bygget noen spektakulære forsterkere, og Antileon som kom allerede i 1995, er kanksje de best kjente av dem.

Nå kommer to jubileumsmodeller kalt Gryphon Antileon Anniversary, som vil bli tilgjengelige i stereo og en monoutgave.

For å markere 25 år siden den første Antileon-forsterkeren, blir det bare laget 25 stereoutgaver og 25 monopar, alle med en forgylt utgave av en griffin på topplaten.

Det er kun kosmetiske forskjeller på Gryphon Antileon Anniversary, og de normale utgavene av Antileon. Hvilket betyr den samme 2 x 150 w utgangseffekten, i full klasse A hele veien, og støttet av strømreserver på 670,000 microFarad.

Forsterkerne er dedikert til minnet om Josef Riediger, som var Gryphon-distributør i Australia i 33, og som døde i oktober i år.

 

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Spesielle jubileumsmodeller fra Gryphon

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.