Følg oss på

Søk efter tests, nyheder, anmeldelser..

Vannsengen returnerer

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ja, du hørte riktig. Vannsengen, som gjorde hele Norge sjøsyk på 1980-tallet, er på vei tilbake. I hvert fall hvis danske Akva Waterbeds får det som de vil.

Jeg var ikke sikker, så jeg måtte sjekke om det virkelig er noen som selger vannseng lenger. Og ganske riktig, hos Sengemakeriet i Tønsberg og Norsk Sengesenter i Oslo får man kjøpt vannsenger fra danske Akva Waterbeds.

Hvorfor vie spalteplass til vannsenger i Lyd & Bilde? Fordi man nå får vannsenger med innebygd lyd!

Lyd gjennom vann
Med konseptet Akva Sound blir vi lovet fantastiske opplevelser, da konseptet ”utnytter vannets egenskaper for en unik stimulering av alle sanser”.

Hemmeligheten er vannets evne til å bære både lyd og vibrasjoner, og i en vannseng fra Akva Waterbeds loves vi at god komfort forenes med en unik sanseopplevelse.

Kvalitetsvibrator
En ”kvalitetsvibrator” i dette tilfellet har ingenting med voksenlek å gjøre, men snarere en vibrator som er forbundet med vannsengens bunnplate via en gummimembran, som overfører svingninger til vannet inni madrassen. Svingningens intensitet og frekvens kan tilpasses brukernes egne ønsker, uavhengig av lydstyrke.

”Det stabile frekvensnivået gjør at selv rolig musikk som knapt inneholder bass får en presis overføring til sengen, uavhengig av sengens demping, slik at du kan nyte dine favorittlåter mens kroppen nyter massasje fra anleggets vibrator,” står det i pressemeldingen.

Videre heter det at ”bilde, lyd og følelse sikrer samspill i en flerdimensjonal opplevelse som plasserer deg midt i filmens handling eller gir deg følelsen av å ha en privatkonsert på soverommet.”

Annonse

Fungerer med all hi-fi
Akva Sound-systemets forsterker kan kobles opp mot vanlig hi-fi-utstyr og TV-er med lydutgang, og har du først funnet en innstilling du liker, vil Akva Sound automatisk starte opp sammen med musikkanlegget eller Blu-ray-spilleren når disse skrus på.

Til og med PlayStation-spill blir lovet en ekstra dimensjon, ved at ”sengen rister som om man skulle ha sittet i spillets racerbil når den kjører av banen.”

I tillegg gir Akva Sound terapeutisk sanseterapi.

Alt dette kan du få, for 15.600 kroner – og litt sjøsyke. Prisen på vannsengen kommer utenom…

akva.dk

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.