Hi-fi

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…
forfatter

Ja, du hørte riktig. Vannsengen, som gjorde hele Norge sjøsyk på 1980-tallet, er på vei tilbake. I hvert fall hvis danske Akva Waterbeds får det som de vil.

Jeg var ikke sikker, så jeg måtte sjekke om det virkelig er noen som selger vannseng lenger. Og ganske riktig, hos Sengemakeriet i Tønsberg og Norsk Sengesenter i Oslo får man kjøpt vannsenger fra danske Akva Waterbeds.

Hvorfor vie spalteplass til vannsenger i Lyd & Bilde? Fordi man nå får vannsenger med innebygd lyd!

Lyd gjennom vann
Med konseptet Akva Sound blir vi lovet fantastiske opplevelser, da konseptet ”utnytter vannets egenskaper for en unik stimulering av alle sanser”.

Hemmeligheten er vannets evne til å bære både lyd og vibrasjoner, og i en vannseng fra Akva Waterbeds loves vi at god komfort forenes med en unik sanseopplevelse.

Kvalitetsvibrator
En ”kvalitetsvibrator” i dette tilfellet har ingenting med voksenlek å gjøre, men snarere en vibrator som er forbundet med vannsengens bunnplate via en gummimembran, som overfører svingninger til vannet inni madrassen. Svingningens intensitet og frekvens kan tilpasses brukernes egne ønsker, uavhengig av lydstyrke.

”Det stabile frekvensnivået gjør at selv rolig musikk som knapt inneholder bass får en presis overføring til sengen, uavhengig av sengens demping, slik at du kan nyte dine favorittlåter mens kroppen nyter massasje fra anleggets vibrator,” står det i pressemeldingen.

Videre heter det at ”bilde, lyd og følelse sikrer samspill i en flerdimensjonal opplevelse som plasserer deg midt i filmens handling eller gir deg følelsen av å ha en privatkonsert på soverommet.”

Fungerer med all hi-fi
Akva Sound-systemets forsterker kan kobles opp mot vanlig hi-fi-utstyr og TV-er med lydutgang, og har du først funnet en innstilling du liker, vil Akva Sound automatisk starte opp sammen med musikkanlegget eller Blu-ray-spilleren når disse skrus på.

Til og med PlayStation-spill blir lovet en ekstra dimensjon, ved at ”sengen rister som om man skulle ha sittet i spillets racerbil når den kjører av banen.”

I tillegg gir Akva Sound terapeutisk sanseterapi.

Alt dette kan du få, for 15.600 kroner – og litt sjøsyke. Prisen på vannsengen kommer utenom…

akva.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.