Search
Generic filters

Vannsengen returnerer

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…

Ja, du hørte riktig. Vannsengen, som gjorde hele Norge sjøsyk på 1980-tallet, er på vei tilbake. I hvert fall hvis danske Akva Waterbeds får det som de vil.

Jeg var ikke sikker, så jeg måtte sjekke om det virkelig er noen som selger vannseng lenger. Og ganske riktig, hos Sengemakeriet i Tønsberg og Norsk Sengesenter i Oslo får man kjøpt vannsenger fra danske Akva Waterbeds.

Hvorfor vie spalteplass til vannsenger i Lyd & Bilde? Fordi man nå får vannsenger med innebygd lyd!

Lyd gjennom vann
Med konseptet Akva Sound blir vi lovet fantastiske opplevelser, da konseptet ”utnytter vannets egenskaper for en unik stimulering av alle sanser”.

Hemmeligheten er vannets evne til å bære både lyd og vibrasjoner, og i en vannseng fra Akva Waterbeds loves vi at god komfort forenes med en unik sanseopplevelse.

Kvalitetsvibrator
En ”kvalitetsvibrator” i dette tilfellet har ingenting med voksenlek å gjøre, men snarere en vibrator som er forbundet med vannsengens bunnplate via en gummimembran, som overfører svingninger til vannet inni madrassen. Svingningens intensitet og frekvens kan tilpasses brukernes egne ønsker, uavhengig av lydstyrke.

”Det stabile frekvensnivået gjør at selv rolig musikk som knapt inneholder bass får en presis overføring til sengen, uavhengig av sengens demping, slik at du kan nyte dine favorittlåter mens kroppen nyter massasje fra anleggets vibrator,” står det i pressemeldingen.

Videre heter det at ”bilde, lyd og følelse sikrer samspill i en flerdimensjonal opplevelse som plasserer deg midt i filmens handling eller gir deg følelsen av å ha en privatkonsert på soverommet.”

Fungerer med all hi-fi
Akva Sound-systemets forsterker kan kobles opp mot vanlig hi-fi-utstyr og TV-er med lydutgang, og har du først funnet en innstilling du liker, vil Akva Sound automatisk starte opp sammen med musikkanlegget eller Blu-ray-spilleren når disse skrus på.

Til og med PlayStation-spill blir lovet en ekstra dimensjon, ved at ”sengen rister som om man skulle ha sittet i spillets racerbil når den kjører av banen.”

I tillegg gir Akva Sound terapeutisk sanseterapi.

Alt dette kan du få, for 15.600 kroner – og litt sjøsyke. Prisen på vannsengen kommer utenom…

akva.dk

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.