Hi-fi

Ryktene om vannsengens død er betydelig overdrevet…
Annonse
Annonse
forfatter

Ja, du hørte riktig. Vannsengen, som gjorde hele Norge sjøsyk på 1980-tallet, er på vei tilbake. I hvert fall hvis danske Akva Waterbeds får det som de vil.

Jeg var ikke sikker, så jeg måtte sjekke om det virkelig er noen som selger vannseng lenger. Og ganske riktig, hos Sengemakeriet i Tønsberg og Norsk Sengesenter i Oslo får man kjøpt vannsenger fra danske Akva Waterbeds.

Hvorfor vie spalteplass til vannsenger i Lyd & Bilde? Fordi man nå får vannsenger med innebygd lyd!

Lyd gjennom vann
Med konseptet Akva Sound blir vi lovet fantastiske opplevelser, da konseptet ”utnytter vannets egenskaper for en unik stimulering av alle sanser”.

Hemmeligheten er vannets evne til å bære både lyd og vibrasjoner, og i en vannseng fra Akva Waterbeds loves vi at god komfort forenes med en unik sanseopplevelse.

Annonse

Kvalitetsvibrator
En ”kvalitetsvibrator” i dette tilfellet har ingenting med voksenlek å gjøre, men snarere en vibrator som er forbundet med vannsengens bunnplate via en gummimembran, som overfører svingninger til vannet inni madrassen. Svingningens intensitet og frekvens kan tilpasses brukernes egne ønsker, uavhengig av lydstyrke.

”Det stabile frekvensnivået gjør at selv rolig musikk som knapt inneholder bass får en presis overføring til sengen, uavhengig av sengens demping, slik at du kan nyte dine favorittlåter mens kroppen nyter massasje fra anleggets vibrator,” står det i pressemeldingen.

Videre heter det at ”bilde, lyd og følelse sikrer samspill i en flerdimensjonal opplevelse som plasserer deg midt i filmens handling eller gir deg følelsen av å ha en privatkonsert på soverommet.”

Fungerer med all hi-fi
Akva Sound-systemets forsterker kan kobles opp mot vanlig hi-fi-utstyr og TV-er med lydutgang, og har du først funnet en innstilling du liker, vil Akva Sound automatisk starte opp sammen med musikkanlegget eller Blu-ray-spilleren når disse skrus på.

Til og med PlayStation-spill blir lovet en ekstra dimensjon, ved at ”sengen rister som om man skulle ha sittet i spillets racerbil når den kjører av banen.”

Annonse

I tillegg gir Akva Sound terapeutisk sanseterapi.

Alt dette kan du få, for 15.600 kroner – og litt sjøsyke. Prisen på vannsengen kommer utenom…

akva.dk

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Twitter-sjef Jack Dorsey har store planer for Tidal. Jay-Z vil fortsatt være med på laget som styreleder.
Discogs: - 12 millioner vinylplater ble handlet i 2020. Det er 40 prosent opp fra 2019! CD-salget har økt tilsvarende.
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
Sony lanserer 360 Reality Audio Creative Suite for uavhengige musikere og artister.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.