Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Tre ting på én gang!

Nødlader i lommeformat er også en Bluetooth-høyttaler, og kan brukes til håndfrie mobilsamtaler.

Danske LogoPowerBank har lansert et nytt produkt ved navn Speaker Charger, som både kan lade mobilen, spille musikk og brukes til telefonsamtaler på farten.

Som høyttaler fungerer produktet i inntil åtte timer på én lading, og en kraftig mikrofon med støy- og ekko-reduksjon sørger for kvaliteten når Speaker Charger skal brukes til telefonsamtaler. Det lover selskapet i sin pressemelding.

(Foto: Producent)

(Foto: Produsenten)

Powerbanken veier 190 gram og har også plass til et microSD-kort, så du kan spille musikk selv uten en mobiltelefon for hånden.

Pris og tilgjengelighet
Speaker Charger koster 499 danske kroner pluss 20 DKK i frakt til Norge. Rundt 650 norske kroner altså. Kjøp den her.

Annonse

Spesifikasjoner
Kapasitet: 5.000 mAh
AMP Power: 3W
Type: Lithium-Ion
Materiale: Plast (UV)
Input: 5V/1A
Output: 5V/1A
Mål: 13,5*7,9*2,1 mm.
Antall gjenoppladinger > 500 gange
Vekt: 190 g
Farge: Sølv, gull eller svart

forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.