Musikkstrømming

Med AirPlay og dokking, er Panasonics kompakte PMX9 forberedt for strømming av alle lydformater.
forfatter

Anleggget som består av PMX9 med radio, forsterker, CD-spiller og 60 w effekt til å drive de to treveis høyttalerne, kombinerer dokking for iPhone5 eller iPod touch (5. generasjon) med Lightning-kontakt og AirPlay.

Da kan man strømme stort sett alle lydformater, også FLAC og Apple Lossless via Airplay, eller Bluetooth, hvis man ikke hare en iPhone.

EG_PMX9_panel_l130123

En enklere utgave av PMX9, finnes også. Den kalles PMX7 og har ikke AirPlay-strømming, men Bluetooth integrert.

Begge anleggene har en heldigital forsterker med DAC til behandling av digitallyd. og høyttalerne kombinerer en 1,5 cm Piezo superdiskant og en forbedret domediskant. Høyttalerne som følger med PMX9, har en finere high-performance superdiskant, og kabinetter i høyglanset pianolakk.

PMX7_l121220

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.