High-End 2013

Slik ser den første trådløse mediespilleren fra Electrocompaniet ut. ECM kommer i tre versjoner, innebygget DAC i en og harddisk i tillegg i toppmodellen.
forfatter

Mediepillere blir ikke så mye mer elegant enn dette. Denne spiller musikk i de fleste lydformater, HD-video med surroundlyd, og viser bildene og videoopptakene dine på tv-en i stuen.

Den styres fra en egen app, på enten et nettbrett eller en smartmobil, og da har du tilgang til alt du har liggende på datamaskinen i huset, og kan strømme direkte fra mobilen du holder i hånden.

Spilleren kommer i en grunnversjon kalt ECM-1 til 26.500 kr, og en versjon kalt ECM-2 med integrert digitalomvandler (DAC). Slik at du kan koble til alle digitale lydkilder og spille av via ECM-2:

Electrocompaniet ECM1 bak

Senere kommer en EMC-3, som er en 2-er bare med en 2TB harddisk integrert. Da har man også lagring av alle mediafiler lokalt på spillleren.

Digitalomvandleren spiller alle lydfiler opp til 24-bit/192kHz og aksepterer også lydfiler via USB.

Electrocompaniet screen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.