Musikkstrømming

Med kombinasjonen av Apple-dokking og Bluetooth, er Pioneers nye serie mikroanlegg perfekt tilpasset tidens krav.
forfatter

Egentlig flere nye mikroanlegg det er snakk om, men to av dem er langt mer interessante. Fordi er trådløse, slik at du kan strømme musikken direkte fra mobilen, via Bluetooth.

Det tilsynelatende heftigste anlegget, X-CM42BT, har full pakke med DAB+ radio, Bluetooth og Apples Lightning dokkingkontakt, slik at det passer med iPhone 5, men det leveres med DVD-spiller. Ikke Blu-ray.

Derfor er X-CM32BTD og 42BTD mer interessante. Den sistnevnte har også Apples Lightning dokkingkontakt, mens begge har CD-spiller og DAB+ radio.

E-postvedlegg 2

Anleggene finnes i sort eller hvit, men finnes også i rødt eller blått, vel og merke om man kan leve uten DAB-radio.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.