Høyttaler

S 3 Aktiv er Scansonics nyeste kompakthøytaler. Med innebygget forsterker og trådløs tilkobling, kan den brukes nær sagt til alt.
forfatter

Aktive høyttalere er i vinden. Kompakte mål, alt praktisk plassert på et sted, og en forsterker som er tilpasset høytttaleren, er en vinnende kombinasjon. Lydkvaliteten kan også bli riktig bra. S 3 Aktiv kan kobles trådløst sammen med en smartmobil eller et nettbrett, via Bluetooth, så kan kan strømme musikken rett til høyttaleren.

Som også har en optisk digital lydinngang, beregnet på å kobles til en tv, som vi jo vet har ganske flat lyd.

S 3 Aktivhar en 20 w forsterker innebygget, til hver høyttaler, og lydkvaliteten skal overgå hva man forventer av en så liten og nett høyttaler.

Den måler 180x115x140mm og leveres i sort, hvitt eller rødt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.