Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Trådløs DAC

NuForce har snekret en smart, og billig konverterløsning, som gir deg trådløs overføring av lyden fra iPod-en eller laptopen - til anlegget.

Skrevet av / 07.03.12 - 09:50
Trådløs DAC

Air Dac er det meget talende navnet på den lille boksen fra NuForce. Med den kan man strømme musikk trådløst fra en liten sender du plugger i USB-utgangen på laptopen, til opp til fire Air Dac mottakere.

Det finnes også en liten trådløs sender som plugges i dokkingkontakten på en iPod, iPhone eller iPad, og strømmer til den trådløse Air Dac mottakeren.

Overføringen er basert på en teknologi fra SKAA, som lover enkelt oppsett, og ukomprimert lyd i CD-kvalitet.

Et komplett sett med Air Dac og sendere koster 1.495 kroner hos Stilimento, mens bare mottakeren koster 1.295 kr. En ekstra USB-sender – uTX – koster 495 kr.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top