Musikkstrømming

Å si at vi har visse forventinger er å si det mildt. Boston Acoustics lager overbevisende høyttalere. MC200 Air er neppe noe unntak.
Annonse
Annonse
forfatter

Trådløse høyttalere er i vinden som aldri før. Produsenter ingen har hørt om før, dukker opp fra intet, og vil være med i de stadig voksende markedet for AirPlay-høyttalere.

Ikke rart Boston Acoustics vil være med i det nye markedssegmentet. De kan tross alt høyttalere bedre enn de fleste, og har overbevist med sine småhøyttalere i over 30 år. Og fortsetter med det. Våre tester viste temmelig overbevisende lydkvalitet, enten det er småhøyttalere som A25 du er ute etter, eller et komplett sekskanals høyttalersystem som dette.

MC200 Air er  en liten og slank trådløs høyttaler, med AirPlay for stømming av musikken fra en iPhone eller iPad.

Du kan strømme musiken rett fra mobilen, og høre nettradio direkte på MC200 Air, der det passer deg. Med den medfølgende fjernkontrollen kan du få tilgang til musikken i iTunes-biblioteket, og spille det av over det trådløse nettverket, til høyttaleren.

Boston sier selv at MC200 Airs BassTrac-system skal gi deg mektig bass, selv når du spiller høyt, og flere MC200 Air kan seriekobles, slik at du kan høre samme musikk fra flere høyttalere i ulike rom.

Annonse

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!