Musikkstrømming

Å si at vi har visse forventinger er å si det mildt. Boston Acoustics lager overbevisende høyttalere. MC200 Air er neppe noe unntak.
forfatter

Trådløse høyttalere er i vinden som aldri før. Produsenter ingen har hørt om før, dukker opp fra intet, og vil være med i de stadig voksende markedet for AirPlay-høyttalere.

Ikke rart Boston Acoustics vil være med i det nye markedssegmentet. De kan tross alt høyttalere bedre enn de fleste, og har overbevist med sine småhøyttalere i over 30 år. Og fortsetter med det. Våre tester viste temmelig overbevisende lydkvalitet, enten det er småhøyttalere som A25 du er ute etter, eller et komplett sekskanals høyttalersystem som dette.

MC200 Air er  en liten og slank trådløs høyttaler, med AirPlay for stømming av musikken fra en iPhone eller iPad.

Du kan strømme musiken rett fra mobilen, og høre nettradio direkte på MC200 Air, der det passer deg. Med den medfølgende fjernkontrollen kan du få tilgang til musikken i iTunes-biblioteket, og spille det av over det trådløse nettverket, til høyttaleren.

Boston sier selv at MC200 Airs BassTrac-system skal gi deg mektig bass, selv når du spiller høyt, og flere MC200 Air kan seriekobles, slik at du kan høre samme musikk fra flere høyttalere i ulike rom.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.