Radio

Den lille bordradioen er den moderne utgaven av legendariske Model One, nå med stor tegnrute, fjernkontroll og Bluetooth.
forfatter

[Oppdatert 04.09.2013]

De velkjente Tivoli-radioene er manges foretrukne radio grunnet god lyd. Og fin utførelse i tre, selvfølgelig. Albergo+ leveres ikke i treverk, men i sort eller hvitlakket kabinett. Innvendig sitter en FM og AM-mottaker, og en antenne for trådløs strømming av musikk via Bluetooth (A2DP).

Med BT kan man strømme musik fra alle enheter med BT, som smartmobiler og nettbrett. En fjernkontroll følger også med, slik at man kan styre volum, lydinngang og pare enheter med BT.

DAB finnes foreløpig ikke i Albergo, og det er uvisst om det kommer en DAB-versjon. Tivolis sjef, Tom DeVesto har tidligere uttalt at han ikke er så opptatt av DAB, men heller at radioene skal ha mange tilkoblingsmuligheter.

Den versjonen av Albergo som kommer til Norden har FM, DAB, DAB+, Bluetooth, fungerer som klokkeradio, og har timerfunksjon.

Albergo+ har også en en analog lydinngang på baksiden, for kablet lydoverføring, og den 19 cm brede bordradioen som har et lettlest display på fronten, skal koste 2499 kr, når den finner plass i butikkhyllene i høst.

Radioen leveres i grått eller hvitt, og det finnes en separat høyttaler til den, slik at man får stereolyd. Som vist på bildet øverst. Den ekstra høyttaleren koster 750 kr.

Tivoli Albergo white

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.