Radio

Den lille bordradioen er den moderne utgaven av legendariske Model One, nå med stor tegnrute, fjernkontroll og Bluetooth.
Annonse
Annonse
forfatter

[Oppdatert 04.09.2013]

De velkjente Tivoli-radioene er manges foretrukne radio grunnet god lyd. Og fin utførelse i tre, selvfølgelig. Albergo+ leveres ikke i treverk, men i sort eller hvitlakket kabinett. Innvendig sitter en FM og AM-mottaker, og en antenne for trådløs strømming av musikk via Bluetooth (A2DP).

Med BT kan man strømme musik fra alle enheter med BT, som smartmobiler og nettbrett. En fjernkontroll følger også med, slik at man kan styre volum, lydinngang og pare enheter med BT.

DAB finnes foreløpig ikke i Albergo, og det er uvisst om det kommer en DAB-versjon. Tivolis sjef, Tom DeVesto har tidligere uttalt at han ikke er så opptatt av DAB, men heller at radioene skal ha mange tilkoblingsmuligheter.

Den versjonen av Albergo som kommer til Norden har FM, DAB, DAB+, Bluetooth, fungerer som klokkeradio, og har timerfunksjon.

Annonse

Albergo+ har også en en analog lydinngang på baksiden, for kablet lydoverføring, og den 19 cm brede bordradioen som har et lettlest display på fronten, skal koste 2499 kr, når den finner plass i butikkhyllene i høst.

Radioen leveres i grått eller hvitt, og det finnes en separat høyttaler til den, slik at man får stereolyd. Som vist på bildet øverst. Den ekstra høyttaleren koster 750 kr.

Tivoli Albergo white

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Leicas 28mm APO-Summicron for fullformat er her.
Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.
Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.
Den er stor, den er stilig - og vi får nok aldri se den i Norge.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.