TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trådløs Bluetooth-radio fra Tivoli med DAB+

Den lille bordradioen er den moderne utgaven av legendariske Model One, nå med stor tegnrute, fjernkontroll og Bluetooth.

forfatter
Publisert 30.08.13 - 14:00

[Oppdatert 04.09.2013]

De velkjente Tivoli-radioene er manges foretrukne radio grunnet god lyd. Og fin utførelse i tre, selvfølgelig. Albergo+ leveres ikke i treverk, men i sort eller hvitlakket kabinett. Innvendig sitter en FM og AM-mottaker, og en antenne for trådløs strømming av musikk via Bluetooth (A2DP).

Med BT kan man strømme musik fra alle enheter med BT, som smartmobiler og nettbrett. En fjernkontroll følger også med, slik at man kan styre volum, lydinngang og pare enheter med BT.

DAB finnes foreløpig ikke i Albergo, og det er uvisst om det kommer en DAB-versjon. Tivolis sjef, Tom DeVesto har tidligere uttalt at han ikke er så opptatt av DAB, men heller at radioene skal ha mange tilkoblingsmuligheter.

Den versjonen av Albergo som kommer til Norden har FM, DAB, DAB+, Bluetooth, fungerer som klokkeradio, og har timerfunksjon.

Albergo+ har også en en analog lydinngang på baksiden, for kablet lydoverføring, og den 19 cm brede bordradioen som har et lettlest display på fronten, skal koste 2499 kr, når den finner plass i butikkhyllene i høst.

Radioen leveres i grått eller hvitt, og det finnes en separat høyttaler til den, slik at man får stereolyd. Som vist på bildet øverst. Den ekstra høyttaleren koster 750 kr.

Tivoli Albergo white

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

3 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde