TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Technics SL-1210G kommer i sort

Technics SU-G700M2 blir mer dynamisk og får MC-inngang.

forfatter
Publisert 07.09.21 - 11:00

Den velspillende forsterkeren som vi testet for ganske lenge siden, kommer i en oppgradert versjon som vi gleder oss til. På utsiden er SU-G700M2  – eller bare mark II – lik SU-G700 som vi altså har testet.

Men på innsiden har den fått blant annet oppdaterte kretsløp, og strømforsyning fra flaggskipet SU-R1000.

SU-G700M2

Den har fremdeles Technics JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-Shaping Optimization) og LAPC (Load Adaptive Phase Calibration), som reduserer jitterstøy og bedre matcher forsterkeren til variable høyttalerbelastninger.

Strømforsyningen er hentet fra SU-R1000, og kalles GaN-komponenter (Gallium-Nitride), FET-transistorer, og Silicium Carbide (SiC) dioder. Den har også fått en MC-inngang for Moving Coil-pickuper, i tillegg til MM-pickup.

Technics mener at lyden er mer dynamisk, kontrollert og lydbildet større. Lavere forvrengning og bedre fokus, med forbedret gjennomsiktighet, er resultatet av oppgradringen til mark II-versjon.

Forsterkeren er i butikkene i november 2021, priset til 27.000 kr.

Effekt:

70W + 70W ( 1kHz, T.H.D. 0.5 %, 8Ω, 20kHz LPF )
140W + 140W ( 1kHz, T.H.D. 0.5 %, 4Ω, 20kHz LPF )

SL-1210G

Den velkjente platespilleren er high-end-utgaven av SL-1200G, bare i helsort utgave. Selv armøret er sort her, men ellers er spilleren teknisk identisk med SL-1200G. Den samme kjerneløse motoren med to rotorer som fjerner cogging, og magnesiumarmen er montert på en massiv, firelags plinth med aluminium og silikondemping.

SL-1210G er også i salg fra november 2021, og prisen er 44.999 kr.

SB-G90M2

Samtidig slippes også den gulvstående SB-G90M2, som er en oppdatert utgave av SB-G90, hvor Technics har forbedret koaksialelementet med FEM-simuleringer og en faseplugg. Basselementene er dempet med en innvendig plate, og kabinettet er redesignet for å dempe resonanser og stående bølger. De har også fått bi-wire kabelterminaler.

Høyttalerne er priset til 26000 kr stk, og er i salg fra november/desember 2021.

SB-G90M2

SB-C600E

Den samme behandlingen har koaksialelementet i den kompakte SB-C600E også fått. Den er ikke i butikkene før i desember, men vi vet allerede at prisen blir 9999 kr paret.

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
NAD 3020 - klassikeren vi ikke glemmer Den lille, brune NAD-forsterkeren skapte furore. Ingen hadde hørt så god lyd fra en liten forsterker som kostet så lite.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sesong av Stranger Things kommer snart til å låte enda bedre.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend