Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

TEAC UD-N701N og AP-701

Her er prisene på begge.

De to TEAC-produktene ble vist allerede i mars i år, og var planlagt lansert i vår, men tilgangen på komponenter har forsinket produksjonen. Nå nærmer det seg midlertidig, og i høst – trolig september, vil begge være å finne hos utvalgte forhandlere.

Den ene, AP-701, er en ren effektforsterker basert på Hypex Ncore-forsterkermoduler, som leverer opptil 170 w effekt i 8 ohm.

Begge kan leveres i en silkematt sort eloksert utførelse, og har små rackhåndtak på sidene.

Den nye UD-701N, er en forforsterker med innebygget digitalkonverter, USB-inngang og nettverkstilkobling. Den har fått TEACs nye diskret oppbyggede ΔΣ, Delta Sigma-DAC, som støtter MQA,  22.5MHz DSD og 384kHz/32-bit PCM.

Her støttes også RDOT-NEO* som er en oppkonverteringsalgoritme, hvor samplefrekvensen til PCM-signaler, kan oppkonverteres to, fire, eller åtte ganger. Til maks 384 kHz, for å strekke frekvensgangen over 20 kHz.

* (Refined Digital Output Technology NEO)

Annonse

Som effektforsterkeren AP-701, er også UD-701N bygget som to monokretser – dual mono – og fullbalansert fra inn- til utgang.

Den har fire digitale innganger og to par analoge innganger, og støtter strømming fra Spotify Connect, Tidal, Qobuz, og TuneIn nettradio, og den er selvsagt Roon Ready.

Det kan strømmes via Bluetooth, som også støtter både LDAC og aptX HD opptil 48kHz/24-bit, eller høyoppløst musikkfiler via nettverket som kobles til via Ethernet bak på UD-701N.

Observante øyne vil legge merke til at den har to hodetelefonutganger på fronten, en vanlig og en en firepinns balansert XLR-kontakt.

Det finnes også en Teac HR Streamer-app, både for mobil og nettbrett, som støtter Open Home-protokollen, og samler musikk på tvers av plattformer og strømmetjenester.

Prisen er oppgitt til 39998 kr for UD-701N, og 33998 kr for sluttforsterkeren AP-701.

Annonse
Les også
Teac får MQA-støtte To flaggskip-produkter fra Teac får nå full MQA-støtte: nettverksspilleren NT-505 og strømmeforsterkeren NR-7CD.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Her er prisene på begge.

Her er prisene på begge.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.