Search
Generic filters

Pono hylles av stjernene

Neil Youngs Pono-prosjekt med høyoppløst musikk hylles av pop- og rockestjernene.

Etter to døgn på Kickstarter har PonoMusic, som vil gi høyoppløst lyd til mannen i gata, allerede fått inn nesten det tredobbelte av hva prosjektet har bedt om for å iverksettes. I skrivende stund har 2,3 millioner dollar rent inn i prosjektet, og ennå er det 33 dager igjen av kampanjen! Pengene kommer fra folk som enten har villet støtte det økonomisk eller som har forhåndsbestilt en spiller, som nå er tilgjengelig for 300 dollar, mens den vil koste 400 dollar når den kommer på markedet.

PonoPlayer har en karakteristisk trekantet form, og minner litt om Toblerone-sjokolade.
PonoPlayer har en karakteristisk trekantet form, og minner litt om Toblerone-sjokolade.

Og dersom vi skal legge fra oss klypen med troverdighetssalt, så viser den over 11 minutter lange videoen både stjerner og bransjefolk som hyller lyden de blir servert.

Hyllestkoret består av blant andre sjefen sjøl – Bruce Springsteen, Elton John, Dave Grohl, Jack White, Tom Petty, Sting, Eddie Vedder, Emmylou Harris, Rick Rubin, Beck, Jack White, Patti Smith og Arcade Fire.

Bruce Springsteen sier:

– Det han (Neil Young) har gjort er å utvikle noe som lager en veldig varm analog lyd som tar selv digitale album og gir dem en spesiell type bunn, en spesiell type lim, men mer enn noe annet, en nærhet – en intimitet som digitale opptak lett kan miste. ”

Neil Young beskriver arbeidet slik:

– Pono dreier seg om musikken, det dreier seg om menneskene som lager musikken, og om måten den høres ut for oss når vi er i studioet og skaper den. Det handler om at du hører hva vi hører. Og det har ikke hendt på lang tid. Vi ville at du skulle være en del av dette, og å hjelpe oss med å lansere dette musikkonseptet inn i verden. Det er et musikalsk økosystem.

Videoen kan du se her:

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.