Spotify Connect – nå til Android!

Android-brukere har fått en etterlengtet Spotify-oppgradering. Nå er Connect også kommet til Google-plattformen.
forfatter

Spotify Connect lar deg koble mobiltelefonen eller nettbrettet til hjemmenettverket og strømme musikk direkte fra Spotify-appen til et kompatibelt hi-fi-produkt. Vel og merke dersom du er Spotify Premium-abonnent.

 

Les: Vi har testet Spotify Connect

 

Etter oppgraderingen kan du på din Android-enhet se et høyttalerikon i menyen unner albumcoveret. Trykk på dette, og finn din Spotify Connect-kompatible høyttaler eller forsterker i listen. Et klikk på denne, og hør musikken strømme ut av anlegget!

Argon var først ut med Spotify Connect i sine iNet-radioer. Pioneer og Yamaha har også kommet med Connect-oppdateringer til sine nettverksprodukter anno 2013. Heriblant også surroundreceivere.

Bang & Olufsen har Spotify Connect integrert i BeoPlay A9.

Mange flere produkter forventes i fremtiden, blant annet fra Denon, Marantz, Philips, og Revo.

spotify.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.