TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Spotify Connect fyller ett år

Kommer til Smart-TV og ulike multiromsystemer.

forfatter
Publisert 27.08.14 - 14:07

I fjor ble Spotify Connect lansert, med en ny lydopplevelse som lar deg spille blant et utvalg av 30 millioner låter gjennom eksterne lydprodukter, som for eksempel hi-fi-anlegget. Spotify Connect styres via Spotifys egen musikkspiller, og bruker mobilen eller nettbrettet som fjernkontroll.

 

Les også: Test av seks strømmetjenester

 

På bare ett år har Spotify Connect blitt tilgjengelig for mer enn 80 høyttalere og lydsystemer fra ulike tredjepartsprodusenter rundt i verden. Innen utgangen av året, lover Spotify at tallet vil stige til over 100 enheter, og med produkter i prisklasser fra 400 til 20.000 kroner finnes det noe for enhver smak.

I dag offentliggjør Spotify også sine nyeste partnere, som er Bose, Panasonic og Gramofon. ”Med et bredt utvalg av høykvalitets enheter, styrker disse partnerne Spotify Connect ytterligere. Dette betyr at enda flere kan nyte millioner av låter hjemme. Tjenesten Gramofon, laget av det ledende WiFi-nettverket FON, er en del av en ny og spennende produktkategori som gjør det mulig for forbrukere å oppgradere sine eksisterende stereoanlegg med Spotify Connect,” står det i pressemeldingen.

Spotify kunngjør i dag at Spotify Connect for første gang vil være tilgjengelig for Smart TV og multiromløsninger:

● Smart TV. Det dreier seg i første omgang om Philips sine Android-drevne TV-er. Plukk opp smarttelefonen, nettbrettet, eller Philips-fjernkontrollen for å kontrollere og spille favorittlåtene dine på TV-en. Spotify lover at disse utvalgte Philips TV-ene er de første i en lang rekke av Smart TV-er som lanseres med Spotify Connect.

● Multiromløsninger. Har du flere Spotify-brukere i familien din, kan du strømme musikk fra forskjellige kontoer i forskjellige rom – slik at alle kan lytte til sin favorittmusikk. Det kommer også flere multiromsystemer i fremtiden som får innebygd Spotify Connect, hvor man da skal kunne spille samme musikk i flere rom.

spotify.com

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kraftig forsterker med strømming Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend