Spotify Connect fyller ett år

Kommer til Smart-TV og ulike multiromsystemer.

I fjor ble Spotify Connect lansert, med en ny lydopplevelse som lar deg spille blant et utvalg av 30 millioner låter gjennom eksterne lydprodukter, som for eksempel hi-fi-anlegget. Spotify Connect styres via Spotifys egen musikkspiller, og bruker mobilen eller nettbrettet som fjernkontroll.

 

Les også: Test av seks strømmetjenester

 

På bare ett år har Spotify Connect blitt tilgjengelig for mer enn 80 høyttalere og lydsystemer fra ulike tredjepartsprodusenter rundt i verden. Innen utgangen av året, lover Spotify at tallet vil stige til over 100 enheter, og med produkter i prisklasser fra 400 til 20.000 kroner finnes det noe for enhver smak.

I dag offentliggjør Spotify også sine nyeste partnere, som er Bose, Panasonic og Gramofon. ”Med et bredt utvalg av høykvalitets enheter, styrker disse partnerne Spotify Connect ytterligere. Dette betyr at enda flere kan nyte millioner av låter hjemme. Tjenesten Gramofon, laget av det ledende WiFi-nettverket FON, er en del av en ny og spennende produktkategori som gjør det mulig for forbrukere å oppgradere sine eksisterende stereoanlegg med Spotify Connect,” står det i pressemeldingen.

Spotify kunngjør i dag at Spotify Connect for første gang vil være tilgjengelig for Smart TV og multiromløsninger:

● Smart TV. Det dreier seg i første omgang om Philips sine Android-drevne TV-er. Plukk opp smarttelefonen, nettbrettet, eller Philips-fjernkontrollen for å kontrollere og spille favorittlåtene dine på TV-en. Spotify lover at disse utvalgte Philips TV-ene er de første i en lang rekke av Smart TV-er som lanseres med Spotify Connect.

● Multiromløsninger. Har du flere Spotify-brukere i familien din, kan du strømme musikk fra forskjellige kontoer i forskjellige rom – slik at alle kan lytte til sin favorittmusikk. Det kommer også flere multiromsystemer i fremtiden som får innebygd Spotify Connect, hvor man da skal kunne spille samme musikk i flere rom.

spotify.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.
De helt trådløse øreproppene Oppo Enco X har aktiv støyreduksjon. Lyden er det Dynaudio som står for.
Suksessforfatter Jo Nesbø slår pjaltene sammen med HBO for et kommende serieprosjekt.
Lekkede bilder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.
Ratched er en av Netflix' største suksesser noensinne.