TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Spesialutgave av Sound Blaster

Creative har laget en spesialutgave av Sound Blaster-forsterkeren med lavere utgangsimpedans for hodetelefoner.

forfatter
Publisert 22.01.15 - 11:02

Sound Blaster er godt kjent som en liten kraftplugg av en skrivebordsforsterkere. Den nye Sound Blaster X7 har så lav utgangsimpedans som 1 ohm, slik at den skal være i stand til å drive flere hodetelefoner. Som følsomme bærbare med lav impedans. Den har også 2 x 50 w effekt til å drive et par tilkoblede høyttalere med, og en 24-bits digitalomvandler.

Den lave utgangsimpedansen er nødvendig for at lettdrevne og lavohmige hodeteøfoner og ørepropper, skal få en så lineær frekvensgang som mulig, men den kan også brukes med studio-hodetelefoner opp til 60 ohm. Slik sett er X7 veldig anvendelig som hodetelefonforsterker.

5fbc13_Sound_Blaster_X7_White_Back

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio feirer 50 år med noen hinsides rare høyttalere.
Hegels flaggskipforsterkere blir nye Forsterkersettet H30 og P30 fornyes.
Dette har du neppe sett før Estelons flaggskip er i sannhet ekstrem.
Yamaha slipper trådløs high-end forsterker, og ny gulvhøyttaler Superspennende integrert forsterker med strømming og DAC.
Lyd & Bilde Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer når programvaren ikke funker. Vi forklarer hvorfor trådløse hodetelefoner ikke er best, og hva slags fitnessklokke som er best.
Platespiller til Metallica-plater Blant Pro-Jects mange nyheter falt vi for The Metallica Turntable.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend