Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sonos utvider med to nye radiotjenester

Skrevet av / 16.06.11 - 12:34
Sonos utvider med to nye radiotjenester

Sonos, som lager trådløse musikksystemer for hjemmet, har lagt til to nye radiotjenester som et steg mot målet å koble kunden ”til all musikk og radio på planeten”.

De to nye radiotjenestene heter Aupeo Personal Radio og Stitcher SmartRadio. Kanalene stilles inn gratis ved registrering på stitcher.com. Etter registrering, gå til musikkmenyen på Sonos Controller, berør ”Mer musikk” og legg tjenesten til Sonos.

Aupeo er en internettplattform som lar deg overføre musikk gratis. Bygg din personlige radiostasjon ved å starte med en musikksjanger og påvirk den med knappene ”Love” og ”Ban”. Dette er mye det samme som tjenesten Last.fm, som tidligere var gratis men nå koster penger. Med Aupeo kan du i tillegg velge fra mer enn 100 sjangerstasjoner satt sammen av eksperter, søk etter en spesifikk artist på Artist Radio eller still inn din Personal Radio med ”Mood Selector” for å tilpasse til humøret ditt.

Stitcher SmartRadio er en podcast- og internettradiotjeneste som overfører alle dine favoritt-podcaster og radioprogrammer etter behov og uten behov for nedlasting eller synkronisering.

sonos.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top