Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Sonos utvider med to nye radiotjenester

Sonos, som lager trådløse musikksystemer for hjemmet, har lagt til to nye radiotjenester som et steg mot målet å koble kunden ”til all musikk og radio på planeten”.

De to nye radiotjenestene heter Aupeo Personal Radio og Stitcher SmartRadio. Kanalene stilles inn gratis ved registrering på stitcher.com. Etter registrering, gå til musikkmenyen på Sonos Controller, berør ”Mer musikk” og legg tjenesten til Sonos.

Aupeo er en internettplattform som lar deg overføre musikk gratis. Bygg din personlige radiostasjon ved å starte med en musikksjanger og påvirk den med knappene ”Love” og ”Ban”. Dette er mye det samme som tjenesten Last.fm, som tidligere var gratis men nå koster penger. Med Aupeo kan du i tillegg velge fra mer enn 100 sjangerstasjoner satt sammen av eksperter, søk etter en spesifikk artist på Artist Radio eller still inn din Personal Radio med ”Mood Selector” for å tilpasse til humøret ditt.

Stitcher SmartRadio er en podcast- og internettradiotjeneste som overfører alle dine favoritt-podcaster og radioprogrammer etter behov og uten behov for nedlasting eller synkronisering.

sonos.com

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.