Sonos utvider med to nye radiotjenester

Annonse
Annonse
forfatter

Sonos, som lager trådløse musikksystemer for hjemmet, har lagt til to nye radiotjenester som et steg mot målet å koble kunden ”til all musikk og radio på planeten”.

De to nye radiotjenestene heter Aupeo Personal Radio og Stitcher SmartRadio. Kanalene stilles inn gratis ved registrering på stitcher.com. Etter registrering, gå til musikkmenyen på Sonos Controller, berør ”Mer musikk” og legg tjenesten til Sonos.

Aupeo er en internettplattform som lar deg overføre musikk gratis. Bygg din personlige radiostasjon ved å starte med en musikksjanger og påvirk den med knappene ”Love” og ”Ban”. Dette er mye det samme som tjenesten Last.fm, som tidligere var gratis men nå koster penger. Med Aupeo kan du i tillegg velge fra mer enn 100 sjangerstasjoner satt sammen av eksperter, søk etter en spesifikk artist på Artist Radio eller still inn din Personal Radio med ”Mood Selector” for å tilpasse til humøret ditt.

Stitcher SmartRadio er en podcast- og internettradiotjeneste som overfører alle dine favoritt-podcaster og radioprogrammer etter behov og uten behov for nedlasting eller synkronisering.

sonos.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye smart-låser som du kan snakke til - og som kan snakke med dine andre smart-enheter.
Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.