Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Sonos får Google Play

Nå kan du spille musikk fra Google Play Musikk på ditt Sonos-system.

Googles musikktjeneste, som nå også er tilgjengelig i Norge, flytter nå ut i hjemmets høyttalere. I hvert fall hvis du har et musikksystem fra Sonos.

Den ene muligheten er å bruke Google Play Musikk-appen og velger å spille av musikken på en høyttaler, eller en forhåndsdefinert gruppe høyttalere. Da får du tilgang til de over 20 millioner sangene på tjenesten, samt «radiokanalene» hvor musikk velges automatisk. Lydnivået kan også justeres direkte fra appen.

Alternativt bruker du Sonos-appen, hvor Google Play Musikk nå dukker opp som en lydkilde blant alle dine andre. Det gir mer kontroll over avspilling i ulike rom.

Kombinasjonen med Sonos fungerer både med standard- og premiumkonto på Google Play Musikk.

www.sonos.com

Annonse

music.google.com

 

Annonse
forfatter

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.