Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Audio Research I/50 – smart rørforsterker med utbyggingsmuligheter

Audio Research I/50 integrert - i farger!

Erkekonservative Audio Research gikk gjennom en bli-ny-prosess, da Fine Sounds kjøpte den tradisjonsrike (rør)forserker-produsenten, og lanserte flere nye produkter enn de hadde gjort på over 10 år.

Nå er Fine Sounds og senere McIntosh Group for lengt ute av Audio Research, men lekenheten som Livio Cucuzza og hans team introduserte med GS-serien, er fremdeles intakt.

Audio Research GSi75 Like egnet til vinyl som Spotify og Tidal.

Bare se på den nye Audio Research I/50. En integrert 2 x 50 w kraftig rørforsterker som kan bestilles i farger.

I50 Red front I50 Gld front I50 Blu front I50 Blk front I50 Wht front I50 Slv front
<
>

Forsterkeren er bygget i Minnesota, og ikke i Kina, og lyden er kvalitetsikret av selveste Warren Gehl, som etter sigende ikke slipper noe ut av laben før lyden sitter slik den skal i en Audio Research.

I/50 har fire linjeinnganger, én av dem er en balansert XLR-inngang, og det finnes også en hodetelefonutgang.

Annonse

Men den kan også utstyres med en phono-modul med 42 dB gain for MM-pickuper (el. high output MC), og en DAC med innganger for optisk, koaksial og USB-tilkobling.

Annonse

Kabelterminalene for høyttalere har fire og åtte ohms utganger, og forsterkeren betjenes med fjernkontroll eller fra toppen av chassiset.

Der kan man også se fire (to par) 6550WE vakuumrør fra russiske Sovtek, tre 6922-rør, og to Lexie-rør som viser valgt inngang og volumnivå.

Som alle moderne forsterkere fra Audio Research, har også denne automatisk bias-justering, som gjør det mye lettere å leve med en rørforsterker. Det vil også komme et perforert bur til forsterkeren, i samme Cerakote-utførelse som man ser på bildene.

Prisen på I/50, er oppgitt til kr 59.990 kr. Phono-modulen med MM-riaa til 8995 kr, men DAC-modulen blir ikke tilgjengelig før i 2022, og er derfor ikke priset ennå.

Importøren håper å ha I/50 på lager i løpet av seks til åtte uker.

 

 

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.