Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Audio Research I/50 – smart rørforsterker med utbyggingsmuligheter

Audio Research I/50 integrert - i farger!

Skrevet av / 10.09.21 - 14:24
Audio Research I/50 – smart rørforsterker med utbyggingsmuligheter

Erkekonservative Audio Research gikk gjennom en bli-ny-prosess, da Fine Sounds kjøpte den tradisjonsrike (rør)forserker-produsenten, og lanserte flere nye produkter enn de hadde gjort på over 10 år.

Nå er Fine Sounds og senere McIntosh Group for lengt ute av Audio Research, men lekenheten som Livio Cucuzza og hans team introduserte med GS-serien, er fremdeles intakt.

Les også Audio Research GSi75 Like egnet til vinyl som Spotify og Tidal.

Bare se på den nye Audio Research I/50. En integrert 2 x 50 w kraftig rørforsterker som kan bestilles i farger.

I50 Red front I50 Gld front I50 Blu front I50 Blk front I50 Wht front I50 Slv front
<
>

Forsterkeren er bygget i Minnesota, og ikke i Kina, og lyden er kvalitetsikret av selveste Warren Gehl, som etter sigende ikke slipper noe ut av laben før lyden sitter slik den skal i en Audio Research.

I/50 har fire linjeinnganger, én av dem er en balansert XLR-inngang, og det finnes også en hodetelefonutgang.

Men den kan også utstyres med en phono-modul med 42 dB gain for MM-pickuper (el. high output MC), og en DAC med innganger for optisk, koaksial og USB-tilkobling.

Kabelterminalene for høyttalere har fire og åtte ohms utganger, og forsterkeren betjenes med fjernkontroll eller fra toppen av chassiset.

Der kan man også se fire (to par) 6550WE vakuumrør fra russiske Sovtek, tre 6922-rør, og to Lexie-rør som viser valgt inngang og volumnivå.

Som alle moderne forsterkere fra Audio Research, har også denne automatisk bias-justering, som gjør det mye lettere å leve med en rørforsterker. Det vil også komme et perforert bur til forsterkeren, i samme Cerakote-utførelse som man ser på bildene.

Prisen på I/50, er oppgitt til kr 59.990 kr. Phono-modulen med MM-riaa til 8995 kr, men DAC-modulen blir ikke tilgjengelig før i 2022, og er derfor ikke priset ennå.

Importøren håper å ha I/50 på lager i løpet av seks til åtte uker.

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top