TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Audio Research I/50 – smart rørforsterker med utbyggingsmuligheter

Audio Research I/50 integrert - i farger!

forfatter
Publisert 10.09.21 - 14:24

Erkekonservative Audio Research gikk gjennom en bli-ny-prosess, da Fine Sounds kjøpte den tradisjonsrike (rør)forserker-produsenten, og lanserte flere nye produkter enn de hadde gjort på over 10 år.

Nå er Fine Sounds og senere McIntosh Group for lengt ute av Audio Research, men lekenheten som Livio Cucuzza og hans team introduserte med GS-serien, er fremdeles intakt.

Les også Audio Research GSi75 Like egnet til vinyl som Spotify og Tidal.

Bare se på den nye Audio Research I/50. En integrert 2 x 50 w kraftig rørforsterker som kan bestilles i farger.

I50 Red front I50 Gld front I50 Blu front I50 Blk front I50 Wht front I50 Slv front
<
>

Forsterkeren er bygget i Minnesota, og ikke i Kina, og lyden er kvalitetsikret av selveste Warren Gehl, som etter sigende ikke slipper noe ut av laben før lyden sitter slik den skal i en Audio Research.

I/50 har fire linjeinnganger, én av dem er en balansert XLR-inngang, og det finnes også en hodetelefonutgang.

Men den kan også utstyres med en phono-modul med 42 dB gain for MM-pickuper (el. high output MC), og en DAC med innganger for optisk, koaksial og USB-tilkobling.

Kabelterminalene for høyttalere har fire og åtte ohms utganger, og forsterkeren betjenes med fjernkontroll eller fra toppen av chassiset.

Der kan man også se fire (to par) 6550WE vakuumrør fra russiske Sovtek, tre 6922-rør, og to Lexie-rør som viser valgt inngang og volumnivå.

Som alle moderne forsterkere fra Audio Research, har også denne automatisk bias-justering, som gjør det mye lettere å leve med en rørforsterker. Det vil også komme et perforert bur til forsterkeren, i samme Cerakote-utførelse som man ser på bildene.

Prisen på I/50, er oppgitt til kr 59.990 kr. Phono-modulen med MM-riaa til 8995 kr, men DAC-modulen blir ikke tilgjengelig før i 2022, og er derfor ikke priset ennå.

Importøren håper å ha I/50 på lager i løpet av seks til åtte uker.

 

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend