TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sett på makan for et anlegg

Med CD-spiller, strømming og forsterker i ett, skal Musical Fidelity tilfredsstille de flestes ønsker.

La det ikke være noen tvil, Musical Fidelity Encore 225 er så langt fra gamle dagers konfirmasjonsanlegg, som det er mulig å komme. Likevel følger det samme oppskrift for å tilfredsstille ønsket om å få mest mulig ut av pengene.

Ok, her følger det ikke med tynnveggede høyttalere og Encore-anlegget koster 10 ganger mer enn konvensjonelle konfirmasjonsanlegg gjorde.

Men Encore 225 er fryktelig spennende for de av oss som for lengst har dumpet konfirmasjonsanlegget til fordel for noe bedre. For her får man CD-spiller, 2 x 225 w forsterker, innebygget harddisk som du kan lagre CD-er på – og en mengde innganger for strømming av musikk.

Med fire digitalinnganger og en USB-inngang på baksiden, en ekstra USB-inngang på fremsiden og tre analoge lydinnganger, kan du koble til alt mulig. Unntatt platespiller. Den trenger en ekstra liten forsterker, hvis den da ikke har en innebygget, som denne fra Teac.

Encore 225 har også ethernetinngang slik at man kan koble til nettverket for trådløs strømming av musikk fra Spotify eller Tidal. Forsterkeren har også hodetelefonutgang, og både analoge og digitale lydutganger for tilkobling til andre enheter.

Enkelt sagt fikser Musical Fidelity Encore 225 det aller meste de fleste trenger, og du kan selvsagt styre alt fra mobilen.

Encore-anlegget er tilgjengelig fra mai 2016, prisen er estimert til drøye €5000 euro, eller 50.000 kr.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Korte fakta:

  • Utskiftbar 1 TB harddisk med plass til 2500 CD-er
  • Ripper bit-perfect filer fra CD-er til harddisk
  • 2 x 225 w forsterker donert fra den integrerte Musical Fidelity M6si
  • Tilpasset nettverksspillere som eks. Sonos
  • Høyoppløst fargeskjerm
  • Fjernkontroll og appstyring fra Apple iOS og Android
  • Oppgraderbar tokjerne 64-Bit Intel-prosessor med 2 GB minne
  • 32 Bit/384k digitalomvandler
(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.