TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Ruark R1 MK4

Ruark forbedrer testvinneren, men glemmer en viktig ting.

forfatter
Publisert 13.11.20 - 11:03

De startet som en høyttalerprodusent, og det merker man på lyden til Ruarks radioer. De lyder rett og slett bedre enn konkurrentene.

Det gjør trolig denne også, den fjerde utgaven av testvinneren R1, som vi har testet flere ganger med utmerket resultat.

Den nye R1 Mk4 er en komplett redesign med nytt kabinett, et egenutviklet høyttalerelement, og mulighet for en batteripakke. Som burde vært inkludert i prisen, etter vår mening.

Ruark-radioen har selvsagt DAB-mottak, men den har også Bluetooth for trådløs strømming, og batteri backup for alarmen man kan stille fra det roterende hjulet og knappene på toppen.

Selv om designet med spiler foran høyttaleren, og fargevalget i mørk valnøtt (espresso), og kremhvitt, ser veldig retro ut, er radioen høyst moderne på innsiden.

Et stort OLED-display viser tydelig hva man hører på, og radioen har både hodetelefonutgang, og inngang for en ekstern lydkilde. Den har også USB-lading av mobilen.

Men batteri har den altså ikke. Dermed er den ikke helt bærbar.

Prisen er 3495 kr, og Ruark-radioen er i butikkene i desember 2020.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Black Week Tilbud 30%
Kun 64,16 pr mnd i 12 mnd
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.
Ny dansk high end-serie Kjente navn bak tre forsterkere i tungvektsklassen
Rega-forsterkeren har blitt "digital" Rega har tviholdt på analoge innganger på sine forsterkere. Men nå har de endelig tatt steget inn i den moderne hverdagen.
Ny toppserie fra Audiolab Britiske Audiolab lanserer en helt ny forsterker - og faktisk en CD-transport også!
Budsjettvennlige forsterkere med Bluetooth En enkel og en avansert integrert forsterker.
L&B Techcast episode 7 I denne episoden snakker vi om TV og lydplanker. Hvor stor skal TV-en være? Skal du velge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV-en så dårlig at du trenger en lydplanke og subwoofer i tillegg?
Følg Lyd & Bilde