Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Rotel slipper rimelig DAC

Med den slanke RDD-1580, er Rotel på banen med en ny digitalkonverter, som kan løfte lydkvaliteten fra dine digitale lydkilder

Rotel er kjent for sin fine lydkvalitet, og solide konstruksjoner. Hvis man skulle være i tvil om hva man skall kjøpe, pleier Rotel å væe et sikkert kort. Da vet man at det vil lyde bra. Derfor har vi visse forhåpninger til den nye RDD-1580, en digitalkonverter med det meste av tilkoblingsmuligheter, som havner i den rimelig enden av prisskalaen.

RDD-1580_2

Den støtter også høyoppløste lydformater og bruker en DAC (Wolfson WM8740) som støtter lydformater opp til 24-bit/192 kHz oppløsning, og har en  USB-inngang på fronen for iPod, iPhone, eller iPad- som den også kan lade via samme USB-port.

Mens baksiden har en USB-inngang som også støtter 24 bit/192kHz filer (asynkront), samt to koaksiale og to optiske (Toslink) digitalinnanger.

Man kan også stømme musikk trådløst til RDD-1580 som støtter strømming via en inkludert Bluetooth-adapter.

Annonse

RDD-1580 er tilgjengelig i november, i sort eller sølv. Norsk pris er ikke oppgitt.

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

4 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.