TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Rotel slipper rimelig DAC

Med den slanke RDD-1580, er Rotel på banen med en ny digitalkonverter, som kan løfte lydkvaliteten fra dine digitale lydkilder

Rotel er kjent for sin fine lydkvalitet, og solide konstruksjoner. Hvis man skulle være i tvil om hva man skall kjøpe, pleier Rotel å væe et sikkert kort. Da vet man at det vil lyde bra. Derfor har vi visse forhåpninger til den nye RDD-1580, en digitalkonverter med det meste av tilkoblingsmuligheter, som havner i den rimelig enden av prisskalaen.

RDD-1580_2

Den støtter også høyoppløste lydformater og bruker en DAC (Wolfson WM8740) som støtter lydformater opp til 24-bit/192 kHz oppløsning, og har en  USB-inngang på fronen for iPod, iPhone, eller iPad- som den også kan lade via samme USB-port.

Mens baksiden har en USB-inngang som også støtter 24 bit/192kHz filer (asynkront), samt to koaksiale og to optiske (Toslink) digitalinnanger.

Man kan også stømme musikk trådløst til RDD-1580 som støtter strømming via en inkludert Bluetooth-adapter.

RDD-1580 er tilgjengelig i november, i sort eller sølv. Norsk pris er ikke oppgitt.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.