Hi-fi

Rotels glimrende CD-spiller og forsterker i den slanke 06-serien er oppgradert og forbedret. Special Edition kalles de nye utgavene av CD-spilleren RCD-06 og forsterkeren RA-05.

Forsterkeren RA-05SE er fremdeles på 2 x 40 w, som forgjengeren RA-05. Men med en omfattende oppgradering av strømforsyning og inngangstrinnet med helt nye komponenter, skal SE-versjonen lyde enda bedre.
Rotel har hentet mye av teknikken fra den mer påkostede 15-serien, og brukt tid på lytting og fintrimming av SE-komponentene.
RA-05SE har beholdt designet og funksjonsnivået til forgjengeren, og har iPod-inngang på fronten, og fjernkontroll som også kan styre andre komponenter i Rotels 06-serie.

Som RCD-06SE, den oppgraderte versjonen av RCD-06. Som har fått ny digitalkonverter fra Wolfson, med omfattende oppgraderinger av nøkkelkomponenter og kretser i CD-spilleren. Filtre- og bufferkretser har fått nye komponenter, og motstander og kondensatorer er oppgradert.
SE-versjonene kan du lese testen av i et kommende nummer av L&B.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.