Search
Generic filters

Rimeligere platespiller fra Thorens

I TD 203 kan man skaffe seg en forseggjort platespiller, som konkurrerer med Rega og Pro-ject-spillere under 10.000 kr.

Thorens er best kjent for sine skikkelige, men kostbare platespillere. Deres aller billigste spillere har ikke alltid klart å hamle opp med de billigste variantene fra Rega eller Pro-ject. Derfor er det betryggende at den nye TD 203 ikke skal slåss i budsjettklassen, men to hakk opp på rangstiden, hvor de gode spillerne starter på 5000-6000 kr.

Thorens TD 203 kommer nesten ferdimontert med arm, pickup og alt som skal til for å spille plater. Den koster 7000 kr med alt inkludert, som sagt et par hakk opp fra budsjettklassen, men så er TD 203 langt skikkeligere bygget.

Thorens_TD203_arm bak

Den leveres med en ferdigmontert TP82 arm, med bare ett sentralt opphengspunkt – så kalt unipivot – for minimalt med friksjon. Utstyr vi vanligvis forbinder med dyrere platespillere. Unipivot har en fordel til. Med motvekten hengende under opphengspunktet, justerer tyngdekraften nålearmens vinkel i rillene automatisk.

Den beltedrevne spilleren har elektronisk hastighetsskifte og leveres med en TAS 257 pickup (MM) som passer i de fleste forsterkeres platespillerinngang.

Thorens-spilleren – som leveres i sort, hvitt eller rødt, med støvlokk, er et interessant alternativ til de som er villige til å betale mer for en spiller som lyder bedre.

TD203_red

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.