Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Rimeligere Dynaudio-serie

Dynaudio er kanskje best kjent for sine high-end høyttalere, eller studiohøyttalere for de som befinner seg i musikkmiljøer, men de lager rimeligere høyttalere også. Den aldrende DM-serien for eksempel. Ikke noe særlig å se på, men meget vellydende.

Tross det blir de den stygge andungen ,sammenlignet med de mye finere Excite-modellene, som starter på 8500 kr paret.

Med en startpris på 5500 kr, blir Emit M10 med 14 cm bass og Dynaudios fine 28 mm diskant  (se bildet under) klart billigere, men arvtageren til DM-serien er langt finere laget. De kommer i matt sort eller hvit lakk, og ikke den billige vinylfinishen som DM-serien hadde.

DYN_Emit_M10Det finnes en større M20 med 17 cm bass til en tusenlapp mer, en gulvstående M30 og senterhøyttaleren M15C. Den gulvstående M30 med to 17 cm basselementer, er naturlig nok den dyreste til cirka 13.000 kr, mens den nye senterhøyttaleren koster omlag 5000 kr.

DYN_Emit_familyForeløpig finnes det ingen informasjon om trådløse versjoner med innebygget forsterker. Det er inntil videre forbeholdt Xeo-serien som starter på 15.000 kr paret.

Annonse
Dynaudio- Lautsprecher Prototypen

Dynaudio- Lautsprecher Prototypen

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.