Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Rimelig stereoreceiver med nettverk

Onkyo TX-8050 er en stereoforsterker med radio og nettverkstilkobling, som gir internettradio og strømming av musikk fra dataen.

Receiverens nettverksfunksjon er av typen DLNA, som dessuten gjør at den kan styres via iPhone eller iPad, eller via Android-basert nettbrett eller mobil, med en gratis nedlastbar app. Denne fremstiller funksjonene i et grafisk grensesnitt og gjør dem enklere å komme til enn den medfølgende fjernkontrollen.

Fjernkontroll-appen for Android og Apple iOS lar deg styre receiveren med telefon eller nettbrett.

Receiveren har dessuten sone 2 linjeutgang for uavhengig kildevalg og volumkontroll i et annet rom. Inntil to par høyttalere kan drives, og forsterkeren har praktisk A/B-funksjon, slik at du kan velge å spille på ett eller begge parene (anmeldere som oss synes dette er praktisk når vi skal teste to par høyttalere opp mot hverandre og svitsje mellom disse).

Platespiller kan også kobles til.

Forforsterkerutgang finnes på baksiden, og subwooferutgang gir mulighet for å koble til en ekstra basshøyttaler. Praktisk for deg som ønsker små høyttalere og heller en bortgjemt basshøyttaler som tar seg av de lavere frekvensene.

En universalport gir tilkobling av Onkyo tilbehør som DAB+-modul, dokkingstasjon og AirPlay-modul.

Analogentusiasten vil dessuten sette pris på platespillerinngangen for MM-pickuper.

Annonse

Pris: 4.995 kroner.

onkyo.no

Også tilgjengelig i svart.

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

6 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.