Hi-fi

Engelske Revo har nylig byttet importør, og samtidig lansert en lekker retroradio i aluminium og treverk. Med den obligatoriske iPod-dokkingen.

Revo er best kjent for sine DAB-radioer, men alle Revo radioer har også FM-mottak. Det gjelder også Heritage, den nye retroradioen i lekker innpaktning. Med aluminium og treverk, men også med en stor OLED-skjerm og iPod-dokking.
Heritage som koster 3.290 kroner, støtter også trådløs overføring – Wi-Fi – fra en PC eller Mac, og man kan koble til lydkilder fysisk til radioen lydinngang. Den har også lydutanger, analog og optisk, slik at den kan kobles til et anlegg.
En 3-tommers fulltonehøyttaler drives av en 7 w forsterker, og Heritage har mottak av FM, DAB og DAB+, og stasjonslagring av opp til 10 forhåndsinnstillinger. Som man kan velge fra fjernkontrollen.

Revo Ikon til 3.890 kroner, har en enda krafitgere forsterker på 30 w, og en stor OLED fargeskjerm med større fargedybde og oppløsning enn  fra en vanlig LCD-skjerm. Ikon har også iPod-dokking, støtte for trådløs overføring til radioen, og mottak av FM, DAB og DAB+.
Men den har flate NXT-menbraner på sidene, som dekker store deler av radioens overflate og skal gi fyldigere lyd i et slankt kabinett.
Ikon, Heritage og Revo Radios andre modeller finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.