Hi-fi

Engelske Revo har nylig byttet importør, og samtidig lansert en lekker retroradio i aluminium og treverk. Med den obligatoriske iPod-dokkingen.

Revo er best kjent for sine DAB-radioer, men alle Revo radioer har også FM-mottak. Det gjelder også Heritage, den nye retroradioen i lekker innpaktning. Med aluminium og treverk, men også med en stor OLED-skjerm og iPod-dokking.
Heritage som koster 3.290 kroner, støtter også trådløs overføring – Wi-Fi – fra en PC eller Mac, og man kan koble til lydkilder fysisk til radioen lydinngang. Den har også lydutanger, analog og optisk, slik at den kan kobles til et anlegg.
En 3-tommers fulltonehøyttaler drives av en 7 w forsterker, og Heritage har mottak av FM, DAB og DAB+, og stasjonslagring av opp til 10 forhåndsinnstillinger. Som man kan velge fra fjernkontrollen.

Revo Ikon til 3.890 kroner, har en enda krafitgere forsterker på 30 w, og en stor OLED fargeskjerm med større fargedybde og oppløsning enn  fra en vanlig LCD-skjerm. Ikon har også iPod-dokking, støtte for trådløs overføring til radioen, og mottak av FM, DAB og DAB+.
Men den har flate NXT-menbraner på sidene, som dekker store deler av radioens overflate og skal gi fyldigere lyd i et slankt kabinett.
Ikon, Heritage og Revo Radios andre modeller finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.