TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 – forbedret utgave

Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.

forfatter
Publisert 29.11.22 - 09:00

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2, er som navnet avslører en ny utgave av en spiller vi kjenner fra før. Den kommende MK2-utgaven er forbedret på flere vesentlige områder, alt naturligvis for bedre lyd enn før.

Selv om tyske Reloop er best kjent for sine DJ-spillere, skapte de seg et navn i hi-fi-kretser på rekordtid med Turn 5 og Turn 3. Denne gangen er det altså sistnevnte som har gjennomgått en transformasjon med en rekke endringer.

Blant annet har nye verktøy gjort det mulig for Reloop å øke kvaliteten på lageret til drivverket og tonearmen, som her er vist i ny utgave.

245241 Reloop AB1
Foto: Reloop

Armrøret er støpt i ett stykke, med avtakbart pickup-hus med SME-fatning sånn at det er enkelt å bytte pickup. Det følger med en ferdig montert Ortofon 2M Red MM-pickup, og innebygget phone-trinn av høy kvalitet.

Reloop Turn 3 MK2 bak

Spilleren har også fått en heltstøpt aluminiumstallerken med demping og ekstra masse. Undertallerkenen er innstøpt og skal sammen med den nye tallerkenen, gi jevnere rotasjon og stabilitet.

Man kan også lage digitale kopier av vinylplatene ved å koble spilleren til en til PC eller MAC via USB-utgangen. Turn 3 MK2 er priset til 7495 kroner, det er veldig konkurransedyktig i denne klassen etter vår mening.

245241 Reloop AB5
Foto: Reloop

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

PRØV LB+ I 1 UKE

KUN 10 KR

PRØV FOR 10 KR

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP
vipps
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Reloop Hi-Fi TURN3

Reloop tok oss med storm med en spiller som har alt, også lyd i toppklasse.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
lbpluss
Endelig får Hegels forsterkere AirPlay 2 Hegels forsterkere får bedre strømmefunksjon med AirPlay 2, og dermed også bedre smarthjemstøtte.
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
Retroforsterker for samlere NAD C 3050 LE er en nesten perfekt replika av forsterkeren som definerte NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Bilde