Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 – forbedret utgave

Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.

Skrevet av / 29.11.22 - 09:00
Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 – forbedret utgave

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2, er som navnet avslører en ny utgave av en spiller vi kjenner fra før. Den kommende MK2-utgaven er forbedret på flere vesentlige områder, alt naturligvis for bedre lyd enn før.

Selv om tyske Reloop er best kjent for sine DJ-spillere, skapte de seg et navn i hi-fi-kretser på rekordtid med Turn 5 og Turn 3. Denne gangen er det altså sistnevnte som har gjennomgått en transformasjon med en rekke endringer.

Blant annet har nye verktøy gjort det mulig for Reloop å øke kvaliteten på lageret til drivverket og tonearmen, som her er vist i ny utgave.

245241 Reloop AB1
Foto: Reloop

Armrøret er støpt i ett stykke, med avtakbart pickup-hus med SME-fatning sånn at det er enkelt å bytte pickup. Det følger med en ferdig montert Ortofon 2M Red MM-pickup, og innebygget phone-trinn av høy kvalitet.

Reloop Turn 3 MK2 bak

Spilleren har også fått en heltstøpt aluminiumstallerken med demping og ekstra masse. Undertallerkenen er innstøpt og skal sammen med den nye tallerkenen, gi jevnere rotasjon og stabilitet.

Man kan også lage digitale kopier av vinylplatene ved å koble spilleren til en til PC eller MAC via USB-utgangen. Turn 3 MK2 er priset til 7495 kroner, det er veldig konkurransedyktig i denne klassen etter vår mening.

245241 Reloop AB5
Foto: Reloop

 

Reloop Hi-Fi TURN3

Velspillende multikunstner

Reloop tok oss med storm med en spiller som har alt, også lyd i toppklasse.

Les videre
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

High-end du neppe har sett før

Gjett hva dette er

Oppgraderer retrohøyttalerne

Kraftfull strømmeforsterker

Hyllest til legendarisk album

Gammel klassiker gjenoppstår

Scroll to Top