Platespiller

RP40 Anniversary Edition skal lages i et lite antall og markerer Regas 40-årsjubileum. En fintimmet motor og strømforsyning er bare noe av det som gjør RP40 unik.
forfatter

Spilleren markerer Regas 40 år som platespillerprodusent. Og lages kun i år, og i et begrenset antall. RP40 Anniversary Edition er basert på samme plint som RP3 og RP6, men små detaljer og en spesialtrimmet TT PSU strømforsyning gjør RP40 unik.

Rega 40 logo

Den leveres med en hvit Elys40 MM-pickup, en rød filtmatte og en spesiallaget drivrem i rød silikon, som er støpt med samme teknikk som drivremmen i Regas kommende referansespiller, Naiad.

RegaRP40_40 PU

Den separate strømforsyningen er justert for hånd for å matche motoren i spilleren perfekt. En prosess som vanligvis er reservert for Regas dyrere spillere, som RP8.

RP40 er tilgjengelig i september til 7500 kr, og selges etter prinsippet først til mølla.

Fakta :

  • Spesialtrimmet TT-PSU strømforsyning
  • Eksklusiv rød drivrem og rød filtmatte
  • Eksklusiv Elys40 MM pickup
  • Motvekt i rustfritt stål
  • Aluminiumsføtter og matchende forsterkninger
  • Spesiell titanfarget chassis

Rega-RP40-Anniversary-Edition-Turntable

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.