Følg oss på

Søk efter tests, nyheder, anmeldelser..

Rega erstatter klassikeren

Rega P3 er kanskje verdens mest kjente platespiller, nå er erstatteren på plass. Til forveksling klin lik klassikeren P3.

RP3 heter den, og bygger videre på oppskriften som gjorde P3 til en suksess. Den nye spilleren har fått en helt ny 24-pols motor som driver en massiv glasstallerken. Motoren er justert for hånd før spilleren pakkes på fabrikken, for å sikre at den er vibrasjonsløs.

Spilleren er bygget på et chassis av ultrahard, men lett, presset fiberplate, med en avstivning som går diagonalt fra det nye lageret under tallerkenen, og til den nye tonearmen. Alt for å fjerne uønskede resonanser.

Tonearmen heter nå RB303 og har fått en nytt armrør, som er enda stivere rundt opphenget, som skal ha enda lavere friksjon enn tidligere.

RP3 leveres i hvitt, koksgrått eller titangrått, og med en sort filtmatte. Den kan leveres med en Rega Elys 2 pickup montert mot et tillegg i prisen.

Les testen av åtte platespillere her, og testen av Rega P3-24 Colors her.

Annonse

Mono AS

forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.