Reiseradio

Geneva XS er en lommeradio som også er høyttaler for smartmobilen eller iPod-en din.
forfatter

God lyd er blitt kjennetegnet til de karakteristiske radioene og iPod-høyttalerne fra sveitsiskte Geneva. Enten de kommer i rødt, hvitt, sort eller valnøtt. Den hittil minste er Genevas eneste reiseradio. En liten sammenleggbar FM-radio med lydinngang for iPod-en, og trådløs mottak av musikk fra mobilen. Via Bluetooth.

XS som leveres i rødt, hvitt eller sort, klappes sammen når man skal ha den med på tur. Et ladbart batteri sørger for timer med musikkspilling, og blir man lei av innholdet på radio, kan man koble til iPod-en. Det følger med en 3,5mm minijack-ledning som gjør det enkelt å koble latopen eller andre spillere til XS.

Man kan også  strømme musikk via Bluetooth, for eksempel fra iPhone eller en annen smartmobil, og betjene innganger, volum og ikke minst stille inn vekkealarm, med berøringsknappene på toppen.

Geneva XS leveres med ladbart batteri, lader og lydkabel til 1.595 kroner, og FM-antennen som er integrert i radioen, kan enkelt legges sammen og skjules i radioen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.