TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Radiojuvel

Geneva XS er en lommeradio som også er høyttaler for smartmobilen eller iPod-en din.

forfatter
Publisert 02.12.11 - 08:00

God lyd er blitt kjennetegnet til de karakteristiske radioene og iPod-høyttalerne fra sveitsiskte Geneva. Enten de kommer i rødt, hvitt, sort eller valnøtt. Den hittil minste er Genevas eneste reiseradio. En liten sammenleggbar FM-radio med lydinngang for iPod-en, og trådløs mottak av musikk fra mobilen. Via Bluetooth.

XS som leveres i rødt, hvitt eller sort, klappes sammen når man skal ha den med på tur. Et ladbart batteri sørger for timer med musikkspilling, og blir man lei av innholdet på radio, kan man koble til iPod-en. Det følger med en 3,5mm minijack-ledning som gjør det enkelt å koble latopen eller andre spillere til XS.

Man kan også  strømme musikk via Bluetooth, for eksempel fra iPhone eller en annen smartmobil, og betjene innganger, volum og ikke minst stille inn vekkealarm, med berøringsknappene på toppen.

Geneva XS leveres med ladbart batteri, lader og lydkabel til 1.595 kroner, og FM-antennen som er integrert i radioen, kan enkelt legges sammen og skjules i radioen.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde