Radioer i alle farger fra Sonoro

forfatter

Sonoro har fått ny importør i Akustikk AS, og slipper flere nye modeller, i ulike prisklasser. Og i mange spreke farger.

CuboDock er en trådløs høyttaler til iPad, iPod og iPhone, som har integrert dokking på fronten. Man kobler til CuboDock via Bluetooth, og så strømmer man musikken rett til høyttaleren.

CuboDock har også en lydinngang som man kan koble andre lydkilder til, og høyttaleren som koster 2.499 kroner, leveres i sju fargekombinasjoner, noen av dem i treverk som bambusutgaven på bildet over.

Sonoro CuboGo er en snerten liten bærbar radio, som går på batterier. Den lille radioen har også en lydinngang for eksterne lydkilder, og kommer åtte spreke farger.

CuboGo koster 1.399 kroner.

Mer om Sonoro finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.