Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Radioer i alle farger fra Sonoro

Sonoro har fått ny importør i Akustikk AS, og slipper flere nye modeller, i ulike prisklasser. Og i mange spreke farger.

CuboDock er en trådløs høyttaler til iPad, iPod og iPhone, som har integrert dokking på fronten. Man kobler til CuboDock via Bluetooth, og så strømmer man musikken rett til høyttaleren.

CuboDock har også en lydinngang som man kan koble andre lydkilder til, og høyttaleren som koster 2.499 kroner, leveres i sju fargekombinasjoner, noen av dem i treverk som bambusutgaven på bildet over.

Sonoro CuboGo er en snerten liten bærbar radio, som går på batterier. Den lille radioen har også en lydinngang for eksterne lydkilder, og kommer åtte spreke farger.

CuboGo koster 1.399 kroner.

Annonse

Mer om Sonoro finner du her.

forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.